-
تغییر عجیب فایل ها
درود.
فلشم خیلی تمیز کار می کرد و یک سری فایل ( فیلم ) + کمی اهنگ ریخته بودم تو فلش چند مدت کار می کرد و هیچ مشکلی هم نبود تا اینکه پدرم بردند عکاسی تا عکس بریزن تو فلش که وقتی برگشتن فایل های توی فلش این شکلی شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم دلیلش چیه ولی فکر می کنم ویروس باشه.
-
به احتمال بسیار زیاد فلشتون رو به یک سیستم آلوده به نرم افزارهای باجگیر یا ransomware (مثل Cryptolocker) وصل کردین.
این نرم افزارها محتویات سیستم رو رمزگذاری کرده و با دادن پیغامی در ازای کد رمزگشایی اطلاعات از کاربر پول مطالبه می کنن.
در صورتیکه فقط فایل های فلشتون به این شکل در اومدن و اطلاعات سیستمتون به این شکل در نیومدن و پیغامی هم مشاهده نکردین خوش شانسین و سیستم شما آلوده نشده و فقط می بایست فلشتون رو به یک سیستم مجهز به آنتی ویروس آپدیت وصل کرده و فرمت کنین.
اگر اطلاعات فلشتون براتون مهمن می بایست اول نوع دقیق نرم افزار باجگیر رو شناسایی کرده و سپس از طریق نرم افزاره و سایتهای رمزگشایی که توسط شرکت های آنتی ویروس برای اون نرم افزار نوشته شدن رمزگشایی کنین.
نمونه این سایت ها در لینک زیر موجود هستن:
کد:
https://www.decryptcryptolocker.com/
موفق باشید.
-
رم ریدیر عکاسی خراب بود. مثل مال من که 5 هزار تومن رم ریدیر خریدم. رم دوربین عکاسیم هم همین جوری شده بود باید ریکاوری کنی. یک دونه رم ریدیر درجه یک خریدم دیگه این مشکل پیش نیامد
-
واقعا با اعصاب آدم بازی می کنن این ویروس ها:n34:
الان باز هم فایل هام رو اینجوری کرده :
اگر فلشم رو ریکاوری کنم، فایل ها برمیگرده ؟