-
کمک در برنامه نویسی #c
کسی میتونه کد این برنامه رو توی #c به من بگه!؟؟برنامه کرنومتر با دو فرم .توی فرم اول با زدن دکمه start کرنومتر فعال شده و بازدن دکمه dtop کرنومتر غیر فعال شده و فرم جدید باز شود که در اون 3 دکمه radio button به نام های resiom برای ادامه شمارش و abort برای exit و reset برای شروع دوباره شمارش از صفر با زدن دکمه start در فرم اول..باشد.وباید بعد از زدن دکمه go on مقدارشون به فرم اول برگرده وتغییرات انجام بشه.
-
کدش رو براتون آپلود کنم یا فایلش رو آپلود کنم؟
البته بگم برنامم شبیه اینه بعضی کلماتش رو مثل resume و... باید خودتون تغییر بدید.:n01:
-
اگه کدش رو برام بفرستین ممنون میشم.
-
من این برنامه رو باید فردا تحویل بدم.میتونین تاچند دقیقه دیگه واسم بفرستین؟؟!!فقط به من بگین کجاهارو باید کدهاشو تغییر بدم...ممنون
-
اگه کدش رو برام بفرستین ممنون میشم. من این برنامه رو باید فردا تحویل بدم.میتونین تاچند دقیقه دیگه واسم بفرستین؟؟!!فقط به من بگین کجاهارو باید کدهاشو تغییر بدم...ممنون
-
آپلودش کردم ببینید درست کار می کنه؟
ببخشید وقت ندارم تغییر دادن اونا راحته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
این برنامه فقط یک فرم داره با یک label که توش نوشته "سلام"!!!!!!!!!!
-
نمیشه کد برنامه رو واسم بفرستین!!؟؟
-
دوست عزیز اگر می خوای هرچیزی رو که دوست داری بنویسی باید برنامه نویسی رو اصولی یاد بگیری برای یادگیری کافیه فایل پی دی اف اون رو از لینک زیر دانلود کنی و مطالعه کنی.
مطالبش کامل بود و 951 صفحه تصویری در مورد C# توضیح داده من به شخصه ازش راضیم.
-
دوستان من سوالی داشتم؟ آن هم اینکه برنامه ای می شناسید که به صورت الحاقی روی ویژوال نصب شه و در کد نویسی کمک کنه؟
برای مثال :
کمک در اشکال یابی
کمک در نوشتن کد های مانند For or Siwtch و ...
و...
من این نرم افزار داشتم اسمش یادم نمی یاد. الان هرچی به دنبالش می گردم پیدا نمی کنم.
[خرید کارت شارژ به صورت کارت شارژ و مستقیم با قیمت خرید عمده]|