سلام دئستان عزیز
من میخوام از سایت نت برگ برای لیزر خال نت برگ بگیرم
میخواستم بدونم میشه اعتماد کرد ؟
دکترایی که ازشون میگیرم و میرم پیششون فابل اعتماد و متخصص هستن؟
مرسی
Printable View
سلام دئستان عزیز
من میخوام از سایت نت برگ برای لیزر خال نت برگ بگیرم
میخواستم بدونم میشه اعتماد کرد ؟
دکترایی که ازشون میگیرم و میرم پیششون فابل اعتماد و متخصص هستن؟
مرسی
سلامنقل قول:
بله نت برگ قابل اعتماد هست
این شرکت تبلیغات پزشگان و رستوران ها و ... رو بصورت تخفیفاتی از طریق نت برگ انجام میده.
اغلب فکر میکنند چوت تخفیفات خیلی بالا هست پس حتما این دکتر بده یا این رستوران کیفیت نداره
من و دوستام استفاده کردیم و راضی بودیم
شما میتونید قبل از گرفتن نت برگ برید و سر بزنید به مطب و ببینید اوضاع چه جوریه تا خیالتون راحت بشه:n09:
نت برگ یکی از بزرگترین سایت های تخفیف و کارت تخفیف در ایران است و هیچ کلاهبرداری داخلش نیست،با خیال راحت خرید کنید
کسی از نتبرگ پزشکی استفاده کرده کمکم کنه؟
مرسی رفقاااا
دوست عزیز خود سایت نت برگ مشکلی نداره.
ولی متاسفانه اکثر دکتر هایی که برای انجام لیزر و یا کارهای پوستی در اینجور سایت های تخفیف گروهی شرکت میکنند فاقد تخصص مستقیم پوست و مو و لیزر هستند.
قبل از مراجعه به اون مرکز یا اون دکتر...از اینکه اون پزشک متخصص پوست و مو و لیزر هست اطمینان حاصل کنید.
لیزر یه تخصص جداگانه داره که خیلی از دکتر ها فاقد اون هستند.
حتما برای لیزر پوست اینکار رو پیش دکتر متخصص پوست و مو و لیزر انجام بدید.
ممنون داداش
خب از کجا درباره این دکترا و تخصصشون اطلاعات کسب کنم ؟
سایتی به خصوصی هست یا نه؟
مرسی
راه های مختلفی هست
کیلینک های مورد تایید انجمن پوست و موی ایران فقط اینها هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسامی کل پزشکان متخصص پوست و مو هم اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه مطمئن باشید تخصص پوست و مو ندارند...نهایتا دیپلم پوست و مو گرفتند از فلان کشور...برای همین جلوی عنوان برخی پزشکان نوشته پوست و مو. ننوشته متخصص پوست و مو
تماس بگیرید مطب همون شخص بپرسید ایشون متخصص پوست و مو هستند یا نه...البته شاید به دروغ بگن بله.
ممنون علی جون بابت راهنماییات
اخه الان اسم اون خانوم دکتری که تو نت برگ تخفیف گزاشته رو تو سایتی که سرچ میکنم نیست !
پس یعنی تخصص این کارو نداره؟
چون عکس هایی که از مطبش هست جای خوبی به نظر میرسه و حالا اگه متخصص نیس و مطب زده پس چطوره/غیر قانونیه مطبش؟
مرسی
خود نت برگ مشکلی نداره و سایتش تا حدودی قابل اطمینانه. اما تجربه شخصی من در استفاده از سرویس ها و محصولاتی که در این سایت پیشنهاد میشه اینه که واقعاً کیفیت پایینی دارند. یا شاید هم چون با نت برگ مراجعه می کنید اون کیفیتی که باید و شاید رو به شما ارائه نمی دهند. من تا حالا برای رستوران نت برگ گرفتم و استفاده کردم اما واقعاً نظرم رو جلب نکرده. حالا شما که میخوای با نت برگ از خدمات پزشکی استفاده کنی دیگه خیلی باید احتیاط کنی.
کلاً پشنهاد نمیشه.