سلام
برای برای مدت های کوتاه مثل 1 ساعت یا 2 ساعت بهتره از حالت Sleep استفاده کنم یا Hibernate
راستش به جا خوندم حالت sleep از رم استفاده می کنه و حالت Hibernate از هارد
حالا کدومش بهتره؟
ممنون
Printable View
سلام
برای برای مدت های کوتاه مثل 1 ساعت یا 2 ساعت بهتره از حالت Sleep استفاده کنم یا Hibernate
راستش به جا خوندم حالت sleep از رم استفاده می کنه و حالت Hibernate از هارد
حالا کدومش بهتره؟
ممنون
بستگی ب مدل لپتاپ ونوع ویندوز داره مثلا لپتاپ های دارای هارد ssd در حالت اسلیپ کاملا خاموش هستد
معمولا مدل های جدید لپتاپ همه گی روی حالت اسلیپ بهتره از هایبرنت عمل میکنن و برخی مدل ها در ویندوز ۸ اورجینالی که روی لپتاپ هست گزینه هایبرنت کاملا حذف شده است
سیستم عاملی مثل مک کلا هایبرنت نداره
والا بهتر که نمیشه گفت، هر کدوم مزایای خودش رو داره. من برای این مدت های کم همیشه sleep میکنم چون دوباره روشن شدنش خیلی سریع هست، ولی خب اگه این وسط برق قطع بشه همه اطلاعات ذخیره نشده میپره
مثلا وقتی میگن هایبرنت در صورت قطع برق اطلاعات رو از بین نمی بره
پس دیگه چه نیازی به حالت اسلیپ هست؟
هایبرنت روی ویندوز های مثل xp که مخصوص pc بودن خیلی کاربرد داشت و قطع برق ب همین دلیل مشکل ساز بود الان که دیگه لپتاپ ها باطری دارن و لپتاپ های جدید تا چند هفته میتونن در حالت اسلیپ یمونن
سیستم عاملی مثل ویندوز ۸ حالت اسلیپ را با بوت هیبریدی کاملا درگرگون کرد
الان در کل چیکار کنیم؟؟؟؟؟
به نظر من sleep بهتره ، سریع تره به نظرم کمتر داغ میکنه سیستم
پاسخ تا حد زیادی روشن و بدون ابهامه:
1. در مورد لپتاپ، استندبای(اسلیپ) از هر جهت برتری داره بر هایبرنت . مگر اینکه برای حدود یک روز بخواد جدا از شارژرش باشه که همین حالت استندبای میتونه باعث خالی شدن باتری بشه(همین میزان مصرف باتری هم بستگی داره به قدیمی یا جدید بودن سخت افزار لپتاپ و تعداد سلولهای باتری)
اما در صورتیکه لپتاپ باتریش سرجاش باشه و به شارژرژ هم متصل باشه، اسلیپ حتی برای مدتهای طولانی هم بی اشکال، و بلکه مفیده. چون خود هایبرنت باعث فشار مضاعف به HDD و کندی لود شدن سیستم عامل میشه
2. در مورد PC رومیزی وضعیت متفاوته. مثلا اگر سیستم خیلی قدیمی باشه در حالت استندبای همچنان فن پاور روشن خواهند ماند و قطعات اصلی هم مصرف انرژی بالایی خواهند داشت لذا استندبای فقط برای مدت کوتاه توصیه میشه
اما در مورد سیستمهای جدیدتر معضل مذکور رفع شده و پردازنده (و به تبع اون هم رم) در C-Stateهای پیشرفته تر و بهینه تری از لحاظ مصرف انرژی قرار میگیرند که قابل چشمپوشی هست. پس حالت استندبای برای یکی دو روز مشکلی نداره اما بشرطی که اطلاعات برنامه های کاربردی که باز هستند رو ذخیره کرده باشید تا در صورت قطعی برق دچار از دست دادن اطلاعات نشید
اگر لپ تاپ به برق وصل باشه و به خالت اسلیپ ببرمنقل قول:
باز هم از برق استفاده می کنه؟یا باتری؟؟؟؟
1. وقتی به برق شهر وصل کنید باتری توسط Thyristor از مدار خارج میشه
2. هیچگاه باتری لپتاپ رو برندارید. چون در حین کار اگر برق بره دچار آسیب سخت افزاری مادربورد میشید