شکایت از گارانتی و فروشنده
سلام دوسنان من یک هدست ایسوز از لیون خریدم که هم باز شده بود و هم این که تست شده بود قبلا و وقتی به دست من رسید مشکل دار بود و قرار بود که گارانتی داشته باشه ولی کارت کارانتی روش نبود من زنگ زدم به لیون و گفتند مال شرکت ویستا هست و من هم فرستادم برای ویستا هدفون رو بعد ۳-۴ روز گفتم یه پیگیری بکنم ببینم چیشد که رفتم روی سایت پست و دیدم رسیده بعد زنگ زدم ویستا دیدم باید به من کد پی گیری میدادن که نداده بودن و من هم بخش های دیگه رو گرفتم تا جواب بدن و میگفتن ما همچین چیزی نگرفتیم و تعمیر هم نمیکنیم زنگ زدم لیون گفت من یه پیگیری میکنم و بعد از پی گیری اونا بهم زنگ زد لیون و گفت که گارانتی مال سازگار بوده من هم حالا همین طور دارم زنگ میزنم ویستا که هدفونم رو پس بگیرم که اونا که میگن دست ما نیست فقط یک بار یکیشون گفت دست ماست و گفت براتون میفرستیم اصفهان هنوز خبری نشده و امروز که دوباره زنگیدم گفتن دست ما نیست و دوباره دارن میدوونن من رو یه اقایی به نام لعلی هم تحویل گرفته هدفون رو از اونجایی که هزینش برای من زیاد بود و از پول توجیبیم جمع شده بود خیلی دلم میسوزه که چرا از دستش دادم حالا میخواهم هم از لیون و هم از ویستا شکایت کنم دوستان سوالم اینه که من برای گارانتی که از لیون بردم ولی بقیه قسمت رو نمیدونم که گفت مال ویستا هست و... برای ویستا باید به کجا شکایت کنم چون هدفون رو پس نمیدن این طور که پیدا هست