راهنمایی در مورد راه اندازی وبسایت
دوستان بنده میخوام یک سایت آموزشی به زبان انگلیسی راه اندازی کنم. اطلاعاتم در زمینه طراحی وب در حد صفر (یا حداکثر 1!!!) هست.
اصلا نمیخوام شکل عجیب و غریبی داشته باشه و فقط هم تکست و عکس توش میخوام بذارم ولی اینکه صفحات وبسایت به سرعت لود بشن برام خیلی مهمه. (یه سری سایت ها هست که وقتی رو صفحات مختلفشون کلیک میکنی خیلی سریع صفحات مختلفشون لود میشه؟ همونجوری میخوام باشه.)
قبلا یه وبسایت داشتم که هاستش یه شرکت ایرانی بود و واقعا سرعت لود شدن صفحات افتضاح بود. و همچنین اون نرم افزار مدیریت بخش های مختلفش (جایی که میشد ماژولی یا مطلبی رو اضافه کرد و ...) واقعا افتضاح بود. حالا نمیدونم این مشکل از هاست بود و یا از اون برنامه ای که مربوط به مدیریت محتوا بود. (ببخشید اگه اسم های تخصصی رو نمیدونم)
حالا این بار تصمیم گرفتم اصولی کار کنم. از یک راهمایی طراحی وبسایت خارجی دارم راهنمایی میگیرم و میخوام مراحل رو قدم به قدم خودم انجام بدم.
اونجا گفته شده بود که بعد از خرید دامین و فضای هاست بهتره برای ساختن وب از نرم افزار Kompozer استفاده بشه که مخصوص مبتدی هایی مثل منه. برنامه رو هم که اجرا کردم دیدم ظاهرا همه چیز خیلی ساده و حاضر و آماده است برای انجام کار ها.
حالا سوالی که دارم اینه که این برنامه رو داشته باشم دیگه نیازی به Cpanel مثلا ندارم؟ یعنی از همین نرم افزار وبسایت رو طراحی میکنم و میفرستم به سایت و بعد هم مطالب جدیدی رو که میخوام اضافه کنم از طریق همین نرم افزار اضافه خواهم کرد؟؟
سوال دومی هم که داشتم اینه که این Template های آماده و مجانی که روی اینترنت هست رو هم میتونم استفاده کنم؟ و اگه میشه استفاده کرد کجا دقیقا باید این Template رو اضافه کنم؟
عذر خواهی میکنم اگه نتونستم به خوبی سوالم رو مطرح کنم، ولی امیدوارم دوستان مطلع از روی همین حرفای پراکنده متوجه اصل قضیه شده باشن و راهنمایی کنن که چی کار باید کنم؟
آیا با یه وب هاست مناسب برای کار من (لطفا راهنمایی بشه چه شرکتی بهتره؟) مثلا لینوکس و روی سرور خارجی و Cpanel مشکل حل میشه؟ یا اینکه مشکل از همون نرم افزار مدیریت سایت هست؟ و اینکه این نرم افزار kompozer کارم رو راه میندازه؟ و این جریان Template ها رو هم یه توضیحی بدین بهم لطفا.
واقعا یه دنیا ممنون میشم اگه در مورد هر تعداد از این سوال ها راهنماییم کنید!