با سلام خدمت دوستان عزير و مديران گرامي
من قصد خريد يك تبلت قيمت پايه 300000 تومان داشتم آيا با اين بودجه ميشه يه تبلت خوبي خريد يا نه ؟
لارم به ذكر است زياد براي ديدن فيلم در مسافرت ميخوام
با تشكر از همه دوستان
Printable View
با سلام خدمت دوستان عزير و مديران گرامي
من قصد خريد يك تبلت قيمت پايه 300000 تومان داشتم آيا با اين بودجه ميشه يه تبلت خوبي خريد يا نه ؟
لارم به ذكر است زياد براي ديدن فيلم در مسافرت ميخوام
با تشكر از همه دوستان
دروود برشما دوست گرامی...
تو این رنج قیمت اکثر تبلتا بی کیفیت و چینی از نوع ناشناخته پیدا میشه! شما با افزایش بودجه میتونید asus fon pad7 که در بازار تهران بین 400 تا440 در نوسانه...
با تشكر از جوابتوننقل قول:
نظرتون در مورد تبلت هاي مارشال چيه ؟ خوب هستند يا نه ؟؟ يا اون تبلتي كه خودتون گفتيد از اين ها سرتره ؟
مارشال 711
مارشال 715
مارشال 720
من دارم براي پسر دايي يم تحقيق ميكنم اون هم گير داده مارشال ، در مارك مارشال چي خوبه به نظرتون؟
50 تومن هم گرون بشهاشكال نداره ، ( بودجه پسر دايي ييم بين 300 الي 350 هست ) اين تبلت هاي بالايي رو ديروز پرسيدم و
خواستم نظرتون رو بدونم
سربلند و پيروز باشيد
خواهش میکنم...مسلما ایسوس برند معتبریه و همه میشناسنش و کیفیت ساخت بهتری داره .. اطلاع زیادی از مارشال ندارم اما شنیدم صفحه نمایش ضعیفتری داره اما خب اگه نهایت بودجه همین 300-350 تومنه..چاره ای نیست میتونن مارشالو انتخاب کنن...
نظرتون در مورد پدفون های ایسوس که همه تبلت هست و هم موبایل هست چیه ؟ به نظرتون ارزش خریدن داره یا نه ؟
ارزش خرید که داره چرا نداشته باشه، اینم در نظر بگیر که با خرید فون پد چون داری پول قسمت فون ش رو هم میدی باید بیشتر هزینه کنی
قیمت فون + تبلت > قیمت تبلت با امکانات مشابه