-
استخدام افراد حرفه ای
سلامُ علیکم [IMG]file:///G:/Users/Afsoft/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
- چند سالی میشه دارم با انجین های قوی کار می کنم .
- CryEngine
- UnrealEngine
تازگیا با دوستانم یک نسخه ی آزمایشی بازی ماجراجویی رو داریم میسازیم. انجین بازی "CryEngine" هست .هیچ مشکلی برای خروجی گرفتن نداریم !!!
از کسایی که حرفه ای هستند و به طور اینترنتی میتونن کار رو دنبال کنن دعوت می کنم به ما بپیوندن و شرایطی هم داریم البته !!! :
1- هیچ پولی در کار نیست مگه اینکه نسخه اصلی ساخته بشه و به فروش برسه .
2- حتما باید چند نمونه کار حرفه ای به ما نشون بدید و یا آدرس سایت کار هاتون رو به آدرس زیر ایمیل کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از تایید شدن شما به عنوان "بازی ساز یا برنامه نویس یا طراح" حرفه ای ایمیلی به شما زده خواهد شد که فرم استخدامی برای شما در اون ضمیمه شده و موظف به تکمیل یا درخواست انصراف هستید و پاسختون رو بفرستید .
- حداقلش براتون میتونه یه رزومه کاری باشه .
لطفا بی احترامی نکنید ، میتونید پاسخ ندید .
فعلا سایت دان هست . ولی به زودی انشالله به پا میشه .
نمونه ای از کار های دوستان و خودم رو براتون میزارم :
طراح و مدل ساز :
آقای بودات :
خودم :
بیشتر کارهای موتور رو انجام میدم .
-
-
چون هیچ پولی در کار نیست میتونه تاپیک اینجا حضور داشته باشه و امید وارم موفق باشید
راستی چرا تا یه انجین میبینید که 5 تا افکت داره در حد مرگ از اونا استفاده میکنید ؟
خیلی تراشلد افکتات زیادن کار و به گند کشیدن
سعی کن در حدی که دیده نشه ولی حس بشه از افکت ها استفاده کنی
موفق باشی
-
من 5 ساله از این انجین دارم استفاده می کنم و کسی حمله ای نکرده ...
افکت ها همش تست هست ، موضوعش تست فیزیک ماشین بود چرا همه به افکت ها نگاه می کنید ؟ که ماشین پیکان هست . :n28:
-
من دو تا ویدیو ها رو دیدم اصلا چیزی از نشون دادن فیزیک توشون خبری نیست ! از این زاویه و با این نور کم که اصلا چیزی نمیشد دید ! ( ممکنه الان روزه اطاقم بیش از حد روشنه تاریک میزنه :دی )
فقط جلوی ماشین و گه گاه دور و برش پیدا بود که بازم چیز خاصی از فیزیک نشون نمیداد :n13: خصوصا ویدیوی دوم
-
بفرمایید : :n01:
تست فیزیک چرخ ها ، فیزیک بدنه ، حفظ تعادل خودرو پس از ترمز و چرخش چرخ ها ، حفظ تعادل حتی در نقاط تیز و لبه دار !
2 تا 3 هفته فقط کار بر روی برنامه نویسی خودرو بود .
الان بر روی کاراکتر کار می کنیم .
در آخر به سراغ گرافیک میریم . نگید افکت مفکت فلان بهمان !!! هنوز بر روی گرافیک به هیچ وجه کار نشده دوستان !!!! :n05:
خواهش میکنم دیگه مسخره نکنید ، این کار تنها دلیلیه که هیچوقت ایران به این چیزا نمیرسه !
-
آپدیت : انجینی که قرار شد با آن کار کنیم به آنریل انجین 4 تغییر پیدا کرد ،
دلایل :
1 - خروجی دادن بی درد سر آنریل 4 نسبت به کرای انجین 3 .:n15:
2 - سادگی در انجام برنامه نویسی به زبان c++
3 - کرای انجین هنوز کاملا آزاد (لیک ) نشده و بعضی از فایل های انجین لاک می شوند ...
4 - آنریل خیلی سبک تر و قابل اعتماد تر است ...