-
پارتیشن بندی
ببخشید نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم،راستش من یه تبلت سورفیس پرو2 مایکروسافت گرفتم،128 گیگابایته،الان فقط یه درایو داره اونم درایو سی هستش،میخاستم بدونم میشه پارتیشن بندی کنم؟لازمه،با توجه به میزان هارد؟ ضمن اینکه ویندوز اورجینال داره و نمیخام عوضش کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.مرسی.
-
سلام
control panel را باز کنید و در قسمت سرچ آن بنویسید disk managment و سپس از disk managment یک عکس این جا بگذارید.
-
-
سلام
شما بر درایو C (درایو 112.92گیگابایتی) راست کلیک نمایید و shrink Volume را انتخاب نمایید.در پنجره باز شده shrink را بزنید.
پس از ایجاد فضای unallucated (با رنگ مشکی) روی فضای unallucated راست کلیک کنید و new simple volume را انتخاب نمایید.
یا از نرم افزار زیر استفاده نمایید و با کاهش حجم درایو C پارتیشن دیگری بسازید .
کد:
http://www.easeus.com/partition-manager/epm-free.html
نکات ضروری و مهم :
با پارتیشنهای دیگر کاری نداشته باشید.
تبلت در حالت شارژ کامل باشد.
در هنگام کار با پارتیشنها هیچ نرم افزاری نباید در حال اجرا باشد.
هرگونه ابهام و سوال را اینجا مطرح نمایید و از آزمون و خطا هنگام کار با هارد خودداری نمایید.
-
واقعا ممنونم.فقط میگم با انجام صحیح اینکار به ویندوز آسیبی نمیرسه؟ و اینکه روش اول بهتره یا استفاده از نرم افزار پیشنهادی؟مرسی.
-
سلام مجدد
اگر از حجم پارتیشن ساخته شده توسط روش اول راضی باشید ؛ روش اول چون توسط خود ویندوز انجام می شود بهتر است. آسیبی به ویندوز نمی رسد و اگر به صورت صحیح انجام شود و نکات پست 4 رعایت شوند ؛ هیچ مشکلی برای ویندوز پیش نمی آید.
استفاده از نرم افزار هم مشکلی ندارد ولی باید با احتیاط کامل انجام شود و دقیقا بدانید چه کاری می خواهید انجام دهید. (استفاده از
نرم افزار ممکن است زمان بر باشد و نیاز به ریستارت شدن ویندوز داشته باشد که باید حوصله کافی داشته باشید و از زدن cancel و ..... خودداری نمایید).
-
ببخشید.روی لپتاب امتحان کردم،دو تا سوال دارم الان: یکی اینکه بعد از ایجاد فضای unallucated،یه محیط setup wizard ویندوز اومد تا این فضا رو قابل استفاده کنم،و من تمام مراحلش رو با همون تنظیمات پیشفرض خودش رد کردم!درسته؟
یکی دیگه اینکه بعداز تمام اینکار و ایجاد درایو جدید،توی disk managment رنگ همه پارتیشنها سبز شده!درسته؟
خیلی خیلی مرسی
-
لب تاپ شما چند تا پارتیشن داره ؟ درایو ویندوز هم سبز شده؟
اگر در مراحل setup wizard سوالی مبنی بر ساخت پارتیشن logical یا primary پرسیده شد ؛ اولویت با primary است.
(اگر هم پرسیده نشد مشکلی ندارد)
ساخت پارتیشن با تنظیمات پیشفرض مشکلی ندارد.
-
3تا پارتیشن داشت که الان شد 4تا.اره درایو سی هم سبز شده:n29:
مرسی
-
ویندوز لپتاپ هم ارجیناله؟!
فکر نکنم مشکلی رخ داده باشد. چون تمام مراحل به صورت استاندارد انجام شده است.
شما لپتاپ را خاموش کنید.(اگر ویندوز 8.1است ؛کلید ویندوز +X را بزنید و از این منو لپ تاپ را خاموش نمایید.)
پس از چند دقیقه سیستم را روشن کنید ببینید ویندوز به صورت طبیعی کار میکند؟
جای نگرانی نیست و مشکلی پیش نمیاد.