دوستان اگه ممکنه کمکم کنید
موقع استفاده از هدفون صدای اسپیکر قطع نمیشه (هدفون و اسپیکر هر دو همزمان صدا داره)
درایور صدا و دوباره نصب کردم درست نشد
حتی ویندوز رو پاک کردم و یه ویندوز دیگه نصب کردم بازم درست نشد !
آیا مشکل سخت افزاریه؟ راه حلش چیه؟
Printable View
دوستان اگه ممکنه کمکم کنید
موقع استفاده از هدفون صدای اسپیکر قطع نمیشه (هدفون و اسپیکر هر دو همزمان صدا داره)
درایور صدا و دوباره نصب کردم درست نشد
حتی ویندوز رو پاک کردم و یه ویندوز دیگه نصب کردم بازم درست نشد !
آیا مشکل سخت افزاریه؟ راه حلش چیه؟
نقل قول:
پی سی دارید یا لپ تاب؟
لبتاب دارمنقل قول:
حتی کلا یه ویندوز دیگه ریختم با درایور های کاملا مختلف از درایور های قبلی ولی بازم درست نشد!
یه جوانمردی جواب ما رو بده :D
سلام
تنظیمات اسپیکرو از کنترل پنل انجام دادی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجایی که با پیکان زرده مشخص کردم .راس کلیک کنید بعد دوتا گزینه Set as Default (املاشو مطعمن نیست ) رو بزنید .
وقتی درایور صدارو نصب میکنید به یه برنامه همانند شکل سمت راست باشه . (دقیقا این نیستا شاید نوع برنامه فرق کنه ) برید اونجا دستکاریش کنید شاید درس شد.
احتراما : PC هم به لپ تاب میگن هم به دسکتاپ :n26:
تنظیمات اینا عین همین حالتیه که شما گذاشتین ولی بازم صدای اسپیکر قطع نمیشه ...نقل قول:
دو بار ویندوز عوض کردم (ویندوز های مختلف با درایور های مختلف) ولی هنوز همینجوریه :|
خب نباید مثل من باشه تنظیمات . واسه من رو اسپیکره .نقل قول:
شما وقتی هدفون رو زدید دوتا گزینه هدفون رو Set as Default کنید.
البته باید قاعدتا اتوماتیک اینکار صورت بگیره .
این تنظیمات هم چک کنید عوض کنید ببنید فرقی میکنه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو هم مثل شما تنظیم کردم ولی باز نشدنقل قول:
اون قبلی رو هم رو دیفالت زدم بازم درست نشد
اگه مشکلت نرم افزاری باشه با این کار به احتمال 90 درصد درس میشه . اگه نشد دیگه سخت افزاریه احتمالا .نقل قول:
- درایور صدارو با Your Unistaller پاک کنید. ری استارت نکنید بزاریید خود برنامه فایلهای رجیستری هم پاک کنه . بعد از این کار دیگه نباید ویندوز صدارو بشناسه
- بعدش بصورت دستی ری استارت کنید. اینجا موقع لود شدن خود ویندوز باید صدارو بشناسه .
- دو مرحله بالا بدرستی انجام شد باز تست کنید. فقط نباید درایور خودتون رو اصلا نصب کنید. بعد نتیجرو بگین .