sallam dostan
?kharide mashin ta saghfe 30m be nazare shoma chie
?aya 206 goziney khobi nist
Printable View
sallam dostan
?kharide mashin ta saghfe 30m be nazare shoma chie
?aya 206 goziney khobi nist
سلام
من خودرو روآ مدل سال 87 دارم، سال 87 این خودرو صفر خریدم و این چند سال مشکل خاصی باهاش نداشتم.
الان تا سقف 30 میلیون چه خودرویی رو پیشنهاد میدید؟
آیا سمند EF7 . دوگانه سوز - دو ایربگ خوب هست؟
میخواهم حداقل 5 سال ازش استفاده کنم و بعدا بتونم بفروشمش ، خودرو بهتری تهیه کنم.
بهترین گزینه تا رنج 30 تومان همین سمند هست .نقل قول:
میتونید 405 هم انتخاب کنید که البته ظاهر قدیمی تر و امکانات کمتر و ایمنی کمی کمتر از سمند را داراست .
اگر دست دوم قصد خرید داشته باشید انتخاب های بیشتری دارید .
سلام،ممنون.نقل قول:
نه قصد خرید صفر کیلومتر دارم، تنها گزینه همین سمند هست؟
خودروهای چینی وضعیت و قیمتشون چطور هست؟
اگر واقعا دنبال خودروی بی دردسر هستید سمند سال رو پیشنهاد میکنم ، موتور XU7 بسیار سخت کار هست و امتحانش رو پس داده است . سیستم مالتی پلکس هم انتخاب نکنید بهتر هست چون بعضا دردسر قاطی کردن را داشته است .نقل قول:
اگر هم دوگانه سوز مد نظر دارید EF7 بردارید ، EF7 هم قدرت خوبی داره و مشکل خاصی هم نداشته فقط سال 91 مشکل واشرسوزوندن داشتند که باعث بدنامی این موتور شد اما خیلی وقت هست مشکل حل شده و خیلی خوب کار میکند .
خودروی چینی خاصی رو پیشنهاد نمیکنم .
درضمن شما به طور مثال 42 ملیون هزینه میکنید پارس میخرید درصورتی که سمند با سواری بهتر 12 تا 13 ملیون ارزانتر است یا 405 با همان پلتفرم و قدرت موتور 14 ملیون تومان ارزانتر است .
سلام
پیش فروش ایران خودرو نگاه کردم، خودروهای گاز سوز مالتی پلکس دارن و بنزینی هاش نه.
چرا اینجوری هست؟
الان دیگه خودرو سمند ال ايكس واسه فروش نداریم همشون ال ايكس سال هستند؟فرقی هم با هم دارند؟
ظاهرا ایران خودرو برعکس عمل کرده ، قبلا بنزینی مالتی بود الان دوگانه !
سال موتور پژو XU7 هست و EF7 هم موتور ملی 16 سوپاپ
سلام،بسیار ممنون.
پیشنهادتون برای نحوه خرید به چه صورتی هست،
1-پیش فروش ثبت نام کنم؟
2-یا به صورت نقد از نمایندگی یا نمایشگاه خرید کنم؟
3-یا روش دیگه...؟
ما به تفاوت پیش فروش و نقد برام مهم نیست میخواهم کمتر دردسر داشته باشم و خرید مطمئنی انجام بدم.
در حال حاضر قیمت بازار هم سطح نمایندگی هست حتی در برخی موارد کمتر از نمایندگی بفروش میرسد ، دردسر کمتری هم دارد ، از بازار خریداری نمایید .نقل قول:
سلام،با تشکرنقل قول:
چرا قیمت بازار کمتر از کارخانه شده است؟