مشکل با مودم تی پی لینک 8968
من یک مودم معمولی و قدیمی غیر بیسیم تی پی لینک دارم(td-8817) و خطم هم روی 10 مگ بسته شده.و نویزم 11 دسی بل هست و مشکلی ندارم.امروز رفتم یک مودم نسبتا باکیفیت از برند تی پی لینک و بیسیم خریدم(8968)و اومدم جای مودم قدیمیم گذاشتم و کانفیگش کردم.اما موقعی که به نت وصل شد دیدیم پهنای باند اومده روی 9 مگ.چند بار حاموش و روشن هم کردم اما روی 10 نرفت.بعد به پشتیبانی زنگ زدم چک کرد گفت این مودم جدیدیتون 9 بیشتر جواب نمیده(نویز خطتتون بیشتر شده باهاش) و همون قبلیه رو دوباره وصل کنید:n04:.خلاصه دوباره مودم قدیمیم رو وصل کردم و باز اومد روی 10.یک چیز دیگه هم که جالب بود با مودم جدیدیم عدد attenuation ام 2 دسی بل کمتر هم شده بود که این یعنی این مودم وضعیت بهتری باید داشته باشه نسبت به مودم قدیمیم.خلاصه موندم چکار کنم.من حرف پشتیبانی رو باور نکردم.چون حاضر نشد برام بزاره روی 10 تا خودم ببینم چراغ لینکم قطع شد.(هر چی بهش گفتم بزار روی 10 میگفت ما روی 10 گذاشتیم اما مودمت 9 تا نمیتونه بیشتر بگیره و راست هم میگفت تا مودم قدیمیمو میزدم می دیدم که پهنای باندم شد 10 مگابیت)همونجوری نمیدونم چکار کرد و گفت این مودم جدید بیشتر از 9 مگابیت جواب نمیده.درصورتیکه مودم جدید مشخص است که کیفیت بهتری دارد.حالا نظر دوستان چیست؟میخواهم عوضش کنم.دوستانی که 10 مگابیت آسیاتک(یا هر isp دیگر) دارند و مودمشونم دو آنتنه و بیسیم هست میشه بگن چه برندی دارن؟