درخواست مشاوره و راهنمایی خرید خودرو با بودجه 15-20 میلیون تومان
سلام دوستان، خسته نباشید. بنده یک پسر 22 ساله مجرد هستم از آذربایجان و تو کار فروش اینترنتی کالای دیجیتال. :n26:
اول از همه بگم که من نیاز آنچنانی به ماشین ندارم چون چند سالی هست که موتور دارم و بیشتر کارامو باش راه میندازم. فقط چون تو خونوادمون ماشین نداریم برای اینور و اونور رفتن خیلی اذیت میشیم. :n03:
از 3 سال پیش هم تصمیم داشتم پراید بخرم که تحت تاثیر یه عده احمق فکر کردم اگه تو ایران هم یه چیزی رو نخریم بالاخره قیمتش میاد پایین که معلوم شد عجب اشتباه فجیعی بوده و آقای پراید رسید به این قیمت باور نکردنی که الان روش گذاشتن! هر کاریم میکنم دلم نمیاد 20 میلیون تومن پولیو که با هزار زحمت بدست اومده بدم فرقون صفر کیلومتر بخرم و بودجمم محدوده. :n15:
یه ملاکهایی برای خودرو در نظر گرفتم اینجا بنویسم (انتظار اسپورت و جینگول بازی هم ندارم) :
1- ایمن و سالم باشه.
2- کم مصرف باشه.
3- کم خرج باشه.
4- جادار باشه و ...
تو شهر خودمون بیشتر نمایشگاهها رفتم که ماشالله هرکی میخواد یه جوری سر آدم رو کلاه بزاره منم که خیلی حساسم. بیشتر بهم پیشنهاد دادن 206 مدل پایین بگیرم اما بخاطر کوچیکی از 206 خوشم نمیاد. اینم بگم هر وقت تو 206 نشستم احساس میکنم بوی بخاری روغنی چیزی میاد که به شدت سرم درد میگیره و سرم از پنجره میکنم بیرون. نمیدونم چرا فقط با 206 اینجوریم. یکی از دوستام پیشنهاد داده پراید ارزون بگیرم یه 6 ماه بزنم به در و دیفار تا راه بیفتم که فک نکنم زیاد عاقلانه باشه خریدن و ضرر کردن و فروختن و دوباره خریدن ماشین دیگه ای؟! خودم بیشتر دوست دارم با بودجه ای که دارم مدل 88 سمند یا 405 بگیرم. :n01:
دیگه عرض کنم خدممتون 2 سال پیش با پراید گواهینامه گرفتم و همون دفعه اول هم قبول شدم. البته چون هیچ وقت ماشین نداشتیم کمی از رانندگی میترسم و تو تشخیص اندازه ماشین و فاصله یه خورده مشکل دارم که فک کنم بخاطر آماتور بودنه. یکی دیگم از مشکلاتم اینه که پارکینگ ندارم و نمیدونم ماشین گرفتم باید تو کوچه خیابون بزارمش یا کلی پول خرج پارکینگ کنم؟! :n13:
خلاصه این کل داستان من بود در مورد ماشین خریدن. البته چون خیلی سردرگم هستم و تجربه و اطلاعات فنی زیادی ندارم اینقد نوشتم تا دوستان و استادان درک درستی از نیاز من پیدا کنن و برادرانه راهنماییم کنن. :n11:
حالا به نظرتون ایده آل ترین خودور با بودجه 15 تا 20 میلیونی من و شرایط بازار چیه؟ بنزینی بگیرم یا دو گانه سوز؟ صفر یا دست دوم؟ از دور و بر خودم ماشین بگیرم یا بیام عبدل آباد تهران؟ چطوری مطمئن بشم کلاه گشادی سرم نمیره؟
ممنون از همتون که وقتتون رو گرفتم. :n16: