سلام
من قصد خرید پرینتر برا مصرف خانگی دارم ولی نمیدونم کدوم مدلش خوبه لطفا اطلاعاتی در این مورد ثبت کنید
ممنون
Printable View
سلام
من قصد خرید پرینتر برا مصرف خانگی دارم ولی نمیدونم کدوم مدلش خوبه لطفا اطلاعاتی در این مورد ثبت کنید
ممنون
بودجه رو مشخص کنید! و اینکه تک کاره میخواید یا سه کاره!؟ تک رنگ یا رنگی؟
من نظر شخصیم اینه اگر بودجتون کمه ( حدود 200 الی 300 ) یک پرینتر تک کاره تک رنگ لیزری بخرید! چون هم هزینه نگهداریش کمتره هم دردسرهای جوهرافشان رو نداره! اگرم می تونید تا 500 -600 هزینه کنید هم می تونید لیزری تک رنگ سه کاره بخرید هم لیزری رنگی تک کاره !!
در کل پیشنهاد میکنم سمت جوهر افشان نرید چون اگر یک الی دو هفته ( اچ پی حدود یک ماه ) از پرینتر کار نکشید و پرینتی نداشته باشید بسته به نوع پرینترتون یا هدش خشک میشه یا کارتیجش ! ( برخی پرینترها هد روی کارتریج هستش و در نتیجه کارتریج از بین میره و پرینتر خراب نمیشه و شما باید کارتریج جدید بخرید ، برخی پرینترهای دیگه هد روی خود پرینتر هستش و اگر بی استفاده بمونه برای مدتی هد خراب میشه که در نتیجه پرینتر خراب شده و هزینه گزافی باید برای تعمیر یا تعویض هد بپردازید! )
خلاصه کلام بودجتون اگر کمه لیزری تک کاره بگیرید خیلی به صرفه تر از جوهر افشان رنگی سه کاره است!