باز هم مشکل disk boot failure please...
سلام خدمت همه دوستان
میدونم ابن مشکل بارها مطرح شده ولی تو تاپیک های دیگه مشکل من به طور کامل وجود نداشتیا هارد سوخته بود و یا...
من پارسال میخواستم ویندوزم رو عوض کنم سی دی ویندوز7 رو گذاشتم و موقع انتخاب درایو نصب دیدم یه پارتیشن جدید به پارتیشن هام اضافه شده که حجمش100 مگابایته بعد در حرکتی بسیار جالب فرمتش کردم سپس کلا پارتیشن رو پاکش کردم( فکر کنم برای فایل های سیستمی بوده برای بوت و...)بعد ویندوز رو نصب کردم وقتی ویندوز نصب شد سی دی رو در آوردم بعد از نصب نرم افزارهام سیستمو ریستارت کردم دیدم نوشته bootmgr پیدانشد
سی دی ویندوز رو گذاشتمریستارت کردم دیدم ویندوز بالا اومد (اون درایو هم باز سرو کلش پیداشد که یادم نمیاد کی و چه جوری ولی یکی دو دفعه دیگه هم اون درایو رو فرمت کردم)
از پارسال تا الان همین جوری سیستمو بالا میارمحالا ویندوزم رو عوض کردم دیدم میگه disk boot failure. ..
بازهم همون جوری با سی دی ویندوز بالا میاد بعد میشه سی دی رو برداشت دوسه بار ویندوز عوض کردم درست نشد که نشد
دوتا هارد همزمان وصله رو سیستمم حتی رو اون یکی هم نصب کردم درست نشد (در ضمن اون درایو 100 مگی مال یکیشونه(مال سامسونگه هست)) در ضمن فایلای روی هاردم وقتی سیستمو با گذاشتن سی دی بالا میارم کاملا سالم و قابل استفاده اند
نمی دونم چه مرگش شده ایکس پی هم نصب کردم باز درست نشد و باز با گذاشتن سی دی بالا میاد
راستی یادم نمیاد از کی دیگه ارور bootmgr رو نمیده ولی الان فقط ارور disk boot failure میده
شرمنده طولانی شد
حالا چی کار کنم؟:-(
هارد هام یکیش وسترن دیجیتال یه ترا و یکیش سامسونگ 300 گیگ