-
مشکل دردرایور پرینتر hp
سلام دوستان
یه پرینتر قدیمی مدل hp laserjet 1015 دارم . واسه windows 7 32 bit درایور نصبی تو سایت خودش نیست و میگه ویندوز خودشدرایورشو داره ولی تو قسمته add printer اسمش نیست از جاهای دیگ که میگیرم از این پوشه ها که توش کلی فایله تحویلم میدن بلد نیستم باهاشون کار کنم. پرینتر دیگه ام دارم laserjet 1020 برااون هیچ مشکلی ندارم تو رو خدا راهنایی کنین گیرم . مرسی
-
ميتوني از ليست خود درايورهاي ويندوز HPLaserJet III رو انتخاب كني كه با همون پرينت ميگيره سيستمت. اين پرينتر به همه پرينترهاي ليزري hp ميخوره. فقط تو قسمت advancedتنظيماتت شايد همه گزينه ها رو نداشته باشي كه مهم نيست..
-
مرسی که جواب دادین تو ی لیست همچین پرینتری نداشت بعد اینکه تو قسمت قبلیش یعنی choose printer port کدوم رو باید انتخاب کنم.
-
از كننترل پنل برو تو printer & faxesاونجا add رو بزن از ليست پرينترهاي خود سيستم برند رو hp انتخاب كن و مدل رو هم laserjet III انتخاب كن.. پورت رو هم اگه يو اس بي نداره فعلا بزار روي lpt1بعدا عوضش ميكني..
ميتوني از توي device manager هم بري كه بايد اونجا يه گزينه علامت تعجب دار به اسم usb printing support هست كه روش كليك راست و اپديت درايور رو ميزني و بقيه مراحل ....