آرژانتین - بلژیک | مرحله 1/4 | شنبه 20:30
امشب آخرین بازی مرحله 1/8 هم برگزار شد و دو تیم برگزار کننده ی یکی دیگه از بازیهای 1/4 هم مشخص شدند.
دیگه کم کم داریم به پایان یک جام جهانی دیگه هم نزدیک میشیم . :n01:
دو تیم صعود کننده امشب پیرو گمان های قبلی تیم های آرژانتین و بلژیک بودند
که اولین بازی رو در دومین روزی که قراره بازیهای 1/4 انجام بشه برگزار میکنند
05 Jul 2014
13:00
استادیوم ناسیانول برازیلیا
دو تیم 4 بار در برابر هم قرار گرفتند که آرژانتین 3 پیروزی و بلژیک 1 پیروزی رو از آن خودشون کردند و بازی مساوی نداشتند .
در این بازیها آرژانتین 10 گل و بلژیک 4 گل به ثمر رسونده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت فیفا
در نظرسنجی که مهلتش تا 24 ساعت پیش از بازی هست میتونید شرکت کنید .
هازارد: باید مسی را مهار کنیم؛ از دید من او بهترین بازیکن دنیاست
به گزارش فور فور تو، ادن هازارد که عملکردی قابل قبول در ترکیب شیاطین سرخ داشته است باور دارد که مهار مسی به بلژیک کمک خواهد کرد تا به مرحله بعد صعود کند. وی در مورد مسی و بازی مقابل آرژانتین گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"ما میدانیم که بهترین بازیکن دنیا در این تیم است، اما اگر بتوانیم او را مهار کنیم شانس صعود داریم، ولی این آسان نخواهد بود. از دید من او بهترین بازیکن جهان است.
من نمی دانم که آیا میتوانیم او را مهار کنیم یا نه، ولی ما بازی های او و آرژانتین را دیده ایم و تلاش میکنیم پیروز شویم. آنها آنخل دیماریا را نیز دارند، اما مسی متفاوت است."
ستاره جوان بلژیکی ها امیدوار است این تیم از تیم رویایی 1986 که در آن سال به مقام چهارم رسید، عملکردی بهتر داشته باشد. او در این مورد میگوید:
"ما چهار پیروزی از چهار بازی خود در جام جهانی کسب کرده ایم که تیم های زیادی موفق به انجام اینکار نشدهاند. اکنون میخواهیم این روند را ادامه دهیم. رسیدن به تیم سال 1986 یک هدف است. غیر ممکن نیست و برای آن خواهیم جنگید. ما میتوانیم با شکست آرژانتین اینکار را انجام دهیم."
"طرفداری"
فان بویتن : برای مهار مسی با گواردیولا مشورت کردم
به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، دانیل فان بویتن که باید فرداشب خط دفاع تیم ملی بلژیک را در دیدار یک چهارم نهایی برابر تیم آرژانتین رهبری کند ، با پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ که قبلا مربی لیونل مسی در بارسلونا بوده ، در مورد گزینه های مهار مسی مشورت کرد.
فان بویتن 37 ساله گفت :« مسی بهترین بازیکن جهان است ولی ما باید سعی کنیم او را محدود کنیم.برای همین از گواردیولا مشورت گرفتم.»
فان بویتن همچنین تاکید کرد ازکیل لاوتسی و سرخیو آگوئرو - در صورت حضور در میدان - مهره های خطرناکی هستند.