سلام
داداش این 4 گیگ حافظه اختصاصی کارت گرافیک لپ تاپ بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و قدرت کارت گرافیک بیشتر یه قدرت سایه زنی و پهنای باند و چند فاکتور دیگه داره
اصلا فکر نمیکنم که کارت گرافیک آر7 بتونه 4 گیگ اطلاعات رو پردازش کنه ( یعنی قدرتش رو نداره)
یه جستجوی ساده تو اینترنت بکنید مقاله و نظرات زیادی رو می تونید پیدا کنید که همه هم توضیح دادن که قدرت گرافیک زیاد تاثیر پذیر از حافظه اختصاصی اش نیست
کارت گرافیک لپ تاپ من هم AMD 8750M هست این هم عکس از مشخصاتش :
کارت گرافیک R7 M265 که روی نوت بوک چک و سایتی های دیگه مقایسه اش کردن مدل 2 گیگ اش هست و اگر بقیه مشخصاتش با مدل 4 گیگش فرقی نکنه پس مطمئن باش این 2 گیگ اضافه تو بازی هایی که میکنی نمیتونه تاثیر زیادی داشته باشه اما اگر نسخه 4 گیگ تفاوت هایی با 2 گیگ داشته باشه اونوقت حرف شما درسته
در مورد لپ تاپ z510 هم بنظرم خودم هم زیاد دیدم که ملت باهاش مشکل دارن یکی میگه تاچ پدش خرابه یکی از هاردش میناله اکثرا هم به صفحه نمایشش گیر میدن و باتری ضعیفی هم داره اما باید اینو نادیده نگرفت که لپ تاپ z510 جزو پرفروش ترین لپ تاپ ها بوده و خوب طبیعیه که خرابی ها و اشکالاتش بیشتر به چشم بیاد حقیقتش من اگر میخواستم بین g510 و z510 لپ تاپ انتخاب کنم z510 رو انتخاب میکردم ، اما خودم HP ProBook 450 رو انتخاب کردم و بسیار هم ازش راضی ام و گرافیک AMD 8750 اش از R7 M265 قوی تر هست و فقط چند درصد از GT 740 ضعیف تره