سلام یه سیستم میخوام که بتونم بازی کنم مثل جی تی ا که میاد و واچ داگس با تنظیمات خوب . مانیتور و هارد دارم
ممنون میشم یه سیستم خوب پیشنهاد بدین چیز اضافه هم نمیخوام اسپیکر و موس و کیبرد و و و مر30
Printable View
سلام یه سیستم میخوام که بتونم بازی کنم مثل جی تی ا که میاد و واچ داگس با تنظیمات خوب . مانیتور و هارد دارم
ممنون میشم یه سیستم خوب پیشنهاد بدین چیز اضافه هم نمیخوام اسپیکر و موس و کیبرد و و و مر30
Intel Celeron G1820 Haswell حدود 108 تومن
ASROCK H81MDGS حدود 189 تومن
Kingston 2x2GB DDR3 1333Mhz حدود 140
CASE GREEN Wee حدود 76 تومن
Power Green GP330A-SP حدود 110 تومن
LG DVD-RW 24X حدود 57 تومن
Seagate Barracuda 500GB حدود 160 تومن
MSI Radeon HD6450 حدود 169 تومن
از سیستم قبلی هارد/رایتر/کیس قابل استفاده هستند؟
چون با این بودجه گرافیک خیلی ضعیف میشه، ولی اگه بشه که هارد/رایتر/کیس رو قبلی ها رو استفاده کنید، خیلی بهتر میشه سیستم پیشنهاد داد.
مشخصات سیستم فعلی مشخصاتنقل قول:
monitor: led samsung
MSI PH61A-P35/B3 USB 3
CPU INTEL G850 2.90GHZ 3CACH
RAM 2 GB DDR3 1/333
POWER 250 WATT
DVD SAMSUNG
MODEM INTEL
CASE DELUX SILVER
HDD 500GB MAXTOR
mose & keyboard :farasoo
برای ارتقا چی پیشنهاد میدی . سیستم بالایی تقریبا مثل مال خودمه
یه جوری باشه بتونم بازی کنم
فکر کنم از گرافیک داخلی پردازنده استفاده میکنید، درسته؟نقل قول:
در مرحله اول پیشنهاد میکنم:
1: رم 2 گیگ باس 1333 به سیستم اضافه کنید حدود 70 هزینه داره.
2:پاور رو با 430 وات تعویض کنید، مثلا Green GP430A-EU یا Green GP430A-SP هر 2 حدود 142 تومن هزینه داره.
3: یک گرافیک MSI R7 260 1GB GDDR5 تهیه کنید با هزینه حدود 435 تومن.
در مجموع حدود 647 تومن هزینه خواهد داشت و فکر کنم مشکل شما رو تا حد خیلی زیادی حل میکنه.
در مرحله بعد که خواستید ارتقا بدید میتونید یه پردازنده i3 مثل i3-3240 تهیه کنید که حدود 2 برابر قویتر از مال خودتونه!(البته پیشنهاد میکنم اول اون 3 مورد بالا رو انجام بدید چون فکر کنم بدون تغیر پردازنده هم به نتیجه دلخواه برسید.)
اره از گرافیک داخلی استفاده میکنم . پس اگه گرافیک و پاور و رم بگیرم ارتقا بدم کارم راه میفته . راستی یکی از دوستام یه گرافیک 2 گیگ gt 630 ddr3 داره و رم دو گیگ 1333 .میگه 150 به نظرتون خوبه بردارم . گرافیکش به درد بخور هست با این قیمت ؟؟؟ ممنوننقل قول:
اگه سالم باشن، کارت رو راه میندازن.(GT630 حداقل 3~4 برابر قویتر از گرافیک داخل پردزنده هست)نقل قول:
قبلا با GT630 کار کردم، در حد معقولی جواب میده.
البته نباید انتظار داشته باشی بازی ها رو روی تنظیمات بالا اجرا کنه، ولی خوب هست.
اگه رم 2 گیگ 1333 و گرافیک رو با هم 150 تومن قیمت میده، خوبه!
*البته 100% مطمعن شو که سالم باشن...
gt 630 فکر نکنم حتی رو پایین تریین جزییات هم بتونه watch dogs و gta v رو اجرا کنه ! در ضمن چون بازیهایی open world مثل gta v و watch dogs از cpu زیاد استفاده میکنن بهتره که cpu رو هم عوض کنید !
به نظر من باید هر 4 موردی که امیر جان پیشنهاد کردن رو انجام بدید برای اجرای بازیهایی مثل watch dogs و gta v !
اجرا میکنه، ولی خوب همانطور که گفتم، نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید.(خودم چند ماهی با GT630 کار کردم...)نقل قول:
ولی تو تست هایی که من تو سایت ها دیدم gt 630 31fps گرفته بود در پایین ترین جزییات و البته باید اینم در نظر بگیریم که سیستمی که اونا تست میکنن فقط کارتش ضعیفه و با cpu و رم بالا تونسته 31 فریم بگیره ! اینم بگم به نظر من نصف بازی watch dogs به افکت های گرافیکیشه !