دوستان بزنم اپدیت کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان بزنم اپدیت کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اوریجینال باشه فکر نمیکنم مشکلی بوجود بیاد
تو ایران از هر صد نفر شاید یکی ویندوزش اورجینال باشه.اگرم اورجینال بود ک میزدم اپدیت شه دیگه.جای سوالی باقی نبود! ویندوزم کرک شدس واسه همین پرسیدم.بازم اگه تجربه دارین راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم.نقل قول:
حالا خوبه از شما نشون میده آپدیت ها را
من قبلا بیست بار باید چک فور آپدیت را میزدم(کلی خطا میداد) تازه بعدشم وقتی دانلود میکرد تک و توک دانلود میکرد سرعتشم کم بود
من که از خود ویندوز استفاده نمیکنم تعداد آپدیت ها هم زیاده ممکنه خراب بشه
پیشنهاد من به شما این برنامه است
هم سرعت دانلود بالا هست هم لیست دانلودش هرما آپدیت میشهکد:http://www.windowsupdatesdownloader.com/UpdateLists.aspx
لیست دانلود همیشه بروز هم اینجا هست
کلا آپدیت دستی بهتره فقط توجه کن که هر کدومش ریستارت خواست ریستارت کنی حتماکد:http://forums.mydigitallife.info/threads/10872-Windows-Updates-Downloader-Project?p=224955&viewfull=1#post224955
یه بار سی چهل تا آپدیت نصب کردم بعد که ریستارت کردم بروزرسانی ها را قبول نکرد و همه را آندو کرد
آخه الان کلی لپ تاپ با ویندوز اوریجینال تو بازار هست گفتم شاید از اونا باشه.نقل قول:
کرک شده رو توصیه میکنم بی خیال آپدیت بشی. اصلا آپدیتش به چه دردی میخوره ؟ من 350 ساله دارم از ویندوز xp اونم بدون هیچ آپدیتی استفاده میکنم. تازه اگه بتونم میرم ویندوز 98 یا 95 استفاده میکنم . اونم بدون آپدیت :n08:
مرسی دوست عزیز این برنامه ای ک معرفی کردی واسه ویندوز کرک شده مشکلی بوجود نمیاره؟نقل قول:
اره لب تاب منم با ویندوز اورجینال وارد بازار شد ولی اگه این ویندوزش اورجینال بود گفتم که میزدم اپدیت شه دیگه لازم نبود بیام اینجا سوال مطرح کنم!نقل قول:
بعدشم همونایی ک ویندوز رو درست کردن چه اکس پی چه هفت یا هشت حتما یه دلیلی هم داشته ک واسش اپدیت ایجاد کردن.شما هم اگه از ویندوزت کار بکشی قطعا متوجه مشکلاتش میشی و دنبال راهه حلش میری.
ویندوز لب تاب من 8.1 هست.ک هم با وایرلسش مشکل داشتم و هم با یو اس بی ک گوشی همراهمو وقتی خاموش بود به لب تابم متصل میکردم شناسایی نمیکرد و با اپدیت تکی این دو قسمت مشکلم حل شد.پس نگو اپدیت بدرد نمیخوره!
حالا منم میخوام کلی اپدیت کنم تا مشکلاته دیگش هم برطرف بشه.
این ویندوز رو حتما باید اپدیت کیند. اورجینال اینام ربطی نداره . همشون بدون مشکل اپدیت مینش