سلام یه آهنگی هست که قبل و بعد برنامه های جام جهانی پخش می کنند و آهنگش هم خیلی معروفه ولی نمی دونم چرا پیداش کنم:n03: اگه دوستان اسمشم بگن کافیه.خیلی معروفه و در برنامه های جام جهانی از شبکه های خودمون هم مکررا پخش میشه
Printable View
سلام یه آهنگی هست که قبل و بعد برنامه های جام جهانی پخش می کنند و آهنگش هم خیلی معروفه ولی نمی دونم چرا پیداش کنم:n03: اگه دوستان اسمشم بگن کافیه.خیلی معروفه و در برنامه های جام جهانی از شبکه های خودمون هم مکررا پخش میشه
منظورته اینه ؟نقل قول:
Shakira Ft. Carlinhos Brown - La La La
نه بابا موسیقی بدون کلام است از جام های جهانی قبل پخش میشد نمی دونم چرا نمی تونم پیداش کنم :n03:
بابا شبکه های خودمون از بس پخش کرده همه میشناسنش اگه کسی میدونه دریغ نکنه:n03:
من فقط همینو میشناسم.:n02:
میشه ریتمش رو بگی؟
آخه چطوری ریتمش رو بگم همه جارو زیرورو کردم ولی نتونستم تا حالا نشده چیزی رو بخوام و نتونم پیداش کنم اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه یعنی کسی اون آهنگ معروف جام جهانیو نشنیده تا حالا بابا خیلی معروفهنقل قول:
کدوم شبکه ؟نقل قول:
۲۰۱۴ Ole Ola جنیفر لوپز هم هست.
تازگیا شبکه 2 بخشش میکنه جام از نگاه 2 در حین برنامه ولی قبلا از شبکه3 هم پخش میشد.نقل قول:
بابا بهت دارم میگم بدون کلامه از قدیم الایام پخش میشده چرا شما نمیگیری؟:n02:نقل قول:
ببین ! اگه شما ریتمش رو بگی من چشم بسته برات میگم:n02:نقل قول:
همون شکیرا دانلود کن بعد اگه شد با نرم افزارای خاص, صدا رو از اهنگ جدا کن.اینم میشه بدون کلام دیگه