نیازمند راهنمایی فوری دوستان در مورد بزرگی پروستات پس از جراحی
سلام دوستان خیلی نگرانم و واقعا نیاز دارم که سریعا راهنماییم کنید.
مشکل رو قبلا اینجا توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره با اصرار فراوان تونستیم پدربزرگم رو راضی کنیم که حداقل آزمایش خون بده چون پس از 2.5 سال از جراحی هیچ تفاوتی در وی ایجاد نشده بود و همه علایم رو حتی شدیدتر داشت.آزمایشاتی که توسط پزشک تجویز شد(که کامل آزمایشات رو تا شب قرار می دم.)به این شرحه:
PSA ایشون 2.5 سال قبل هنگام جراحی 12.5 بود و نتایج بیوپسی و جراحی حاکی از غیر سرطانی بودن داشت.PSA جدیدی که 2 بار هم انجام دادن در آزمایش اول 34 و در آزمایش دوم 35.5 گزارش شده(اولیش در آزمایشگاه معمولی و بعدی در آزمایشگاه مرجع.)پس از کلی تعجب امروز به پزشک مراجعه کردن که پزشک گفته که پوسته پروستات رو باقی گذاشتن و توده ای درون اون رشد کرده که ممکنه عفونت یا سرطان باشه و درخواست بیوپسی مجدد داده و همچنین آنتی بیوتیک قوی هم تجویز کرده.
سوال من اینه که آیا اگر سرطان باشه با آزمایش خون و مثلا PSA\PSA free و سایر .... نمیشه قطعی تشخیص سرطان داد یا قطعی سرطان رو رد کرد؟
آیا اگر عفونت باشه به گفته پزشک نباید پدربزرگم تب یا لرز می داشت و آیا عفونت نباید در آزمایش خون و ادرار مشخص میشد؟(می دونم که نشانه عفونت تب هست ولی اصلا تب نداره و در آزمایش خون و ادرار از عفونت اثری نبود.)
آیا پزشک دچار خطا شده که پوسته پروستات رو باقی گذاشته؟ و آیا بهتر نبود که پوسته رو هم خارج کنه؟
می دونم که به نتایج آزمایش نیاز دارید و حتما تا شب قرار می دم. ولی خیلی نگران سرطانی بودن هستم و نمی دونم آیا احتمالش مطرحه یا نه؟ چون در بیوپسی قبل جراحی و بررسی پروستات خارج شده در 2.5 سال قبل هیچ اثری از سرطانی بودن نبود.