-
ریست کردن سیستم
سلام.
ای پی آی ExitWindowsEx برای ریست کردنو لاگ آف کردنو و ... است.
این تابع برای لاگ آف کردن جواب میده ولی برای ریست کردن کار نمیکنه. کسی میدونه چطور میشه ریست کرد؟
یه کد تو سورسام پیدا کردم. با همین تابع ریست میکنه ولی قبلش از توابع دیگری مثل OpenProcessToken کمک میگیره. بدون توابع دیگه و فقط با ExitWindowsEx چطور میشه ریست کرد؟
-
-
سلام.
آره xp یه.
این همون سورسیه که گفتم دارم. یکی دیگم غیر این دارم که طرز کارش دقیقا مثل اینه فقط زمان میگیره و بعد ریست میکنه.
ولی من میخواستم بدون اون API های دیگه و فقط با exitwindowsex ریست کنم. باید بشه ولی نمیشه.
-
تا اونجایی که من میدونم یه سری پروسسها هستند که درجه اهمیتشون اجازه اینکار رو نمیده. بعلاوه اینکه اگه همچین چیزی ممکن بود دیگه طرف بیمار نبود که سیصد خط کد بنویسه. :biggrin:
حالا اگه راه حلی پیدا کردی ما رو بی خبر نزار. :happy:
-
سلام.
پس چرا لاگ آف با همون یه خط انجام میشه؟
باشه اگه راحی پیدا شد حتما میذارم این جا.
-
لاگ اف الگوریتمش فرق می کنه به ریستارت. شما وقتی لوگ اف می کنی به طور کامل که حافظه تخلیه نمی شه و ویندوز shutdown نمی شه.
-
سلام پيمان اين كد رو از وبلاگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آرشیو بهمن ماه پیدا کردم ببین با این ای پی آی جواب میده یا نه:
کد:
'Define Const For Use of API
Const Shut_Down = 1
Const Win_Reboot= 4
'Declare API Concern to Windows Restart
Private Declare Function SHRestartSystemMB Lib "shell32" Alias "#59" (ByVal hOwner As Long, ByVal sExtraPrompt As String, ByVal uFlags As Long) As Long
'Declare API Concern to Windows Shut Down
Private Declare Function SHShutDownDialog Lib "shell32" Alias "#60" (ByVal YourGuess As Long) As Long
Private Sub CmdRestart_Click()
SHRestartSystemMB Me.hwnd, vbNullString, Win_Reboot
End Sub
Private Sub CmdShutdown_Click()
SHShutDownDialog Shut_Down
End Sub
در ضمن شما جواب این تاپیک من رو بلدی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
آقا پیمان حتماً باید از APi استفاده کنید ؟
از Shutdown -r هم میتونی استفاده کنی ...
-
سلام
منم با نظر tomact موافقم.
مجبور نیستی از API استفاده کنی.
-
سلام.
نه از دستورات داس خوشم نمیاد. احساس میکنم حرفه ای نیستن. Api معتبر تره.
سعید کدتو بعدا چک میکنم ولی فعلا این Api رو دوست خوبم خسرو بهم معرفی کرد که جواب میده. میذارم دوستان دیگر هم استفاده کنن.
کد:
Private Declare Function WTSShutdownSystem Lib "wtsapi32" (ByVal hServer As Long, ByVal ShutdownFlag As Long) As Long
Private Const WTS_WSD_REBOOT As Long = &H4
Private Sub Command1_Click()
WTSShutdownSystem ByVal 0&, WTS_WSD_REBOOT
End Sub