تقریبا یه20روزی میشه کف دست راستم یه ابله کوچک زد (حشره زده بود)داشت خوب میشد که ابله ترکید و هی زخمش بزرگ تر سد نه ابله ها زخمش بهترین دارو یا کرم برای خشک کردن زخمش چیه؟؟
ممنون
Printable View
تقریبا یه20روزی میشه کف دست راستم یه ابله کوچک زد (حشره زده بود)داشت خوب میشد که ابله ترکید و هی زخمش بزرگ تر سد نه ابله ها زخمش بهترین دارو یا کرم برای خشک کردن زخمش چیه؟؟
ممنون
دوست عزیز واژه های که برای توصیف ضایعه پوستی بکار میبرید صحیح نیست. لطفا یک عکس ازش بزارید و سیرش رو کامل تر توضیح دهید. و اینکه بگید در چه منطقه ای زندگی میکنید و حشره جطوری بود ؟ پشه بود یا پرواز نمیکرد یا ... . آیا زخم دردناکه ؟ ترشحات داره ؟ علامت دیگه ای هم دارید ؟
دقیقه توضیح بدین ضایعه اولیه چطوری بود ؟ تاول بود (حاوی مایع ) یا چرکی بود ؟ یا اصلا فقط برآمدگی بود ؟ تغییر رنگ داشت ؟ و بعد از اون زخم داره ؟
در مشهد زندگی میکنم طی سفری که به اهواز داشتم اینطوری شدم.پشه بود و پرواز میکرد.زخم درد نمیکنه فقط بعصی وقتا خیلی کم میخاره چرکی هست زخم تغییر رنگ نداشته.نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
دوست عزیز این شبیه سالک میمونه حتما به متخصص پوست مراجعه کنید
شالک که فک نکنم باشه چون ابله بود اولش داشت خوب میشد که متاسفانه ابلش ترکید و یکم زخمش بزرگتر شد الانم زخمش خشک شده.وقتی ابلهش ترکید چند ابله کوچک همونجایی که ترشحات ابله ریخته بود در اومد که اونا خوب شدننقل قول:
دوست گرامی عکس ها خیلی واضح نیست ولی این یک زخم عادی نیست. حتما به متخصص پوست مراجعه کنید. به نظر من این میتونه لیشمانیوز باشه . با توجه به اینکه استان خوزستان یکی از کانون های لیشمانیوز هست.
الان یه عکس واضح میذارم:n02:نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
بازم خيلي واضح نيست.معلوم نيست اين سفيده ترشحاته يا پوسته است.
چون اگه پوسته باشه ميتونه ليكن پلان،پسوريازيس پوسچولار، عفونت قارچي باشه.
به هر حال با اين شرح حال زخم بدون درد و نيش زدن پشه و سفر به منطقه اندميك بيشتر به ليشمانيوز ميخوره.
به متخصص پوست مراجعه كنيد.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سفیده پوسته یکمش یکمم قرص هست برای چرک زخمنقل قول:
به نظرم همون چیزایی که گفتم مطرحه.