-
مشكل در رايت دي وي دي
با سلام.آقا من هرچه تلاش ميكنم نميتوانم دي وي دي رايت كنم.4 گيگ برنامه ميخواهم رايت كنم ولي هر كار ميكنم نميشه.همه كارها را انجام ميدهم ولي موقع رايت روي 1 درصد يا 55 درصد ميمونه و حركت نميكنه وتا 15 الي 20 دقيقه ميمونه وآخر هم تمام نميشه.ومجبور ميشم استوپ كنم.از نرو استفاده ميكنم و دي دي دي رايترم هم سوني است.خواهشا ولطفا راهنمايي كنيد.
-
دي وي دي كه استفاده ميكني چيه؟
تمام فايلهايي كه ميخواي رايت كني سالم هستند؟ يعني مشكل خوانده شدن از روي هارد را ندارن؟
-
-
با سلام.دي وي دي پاناسونيك استفاده كردم.از نوع 4 گيگ.درايو جا خالي داره.
-
نرو يا ويندوز رو عوض كردي
-
با سلام .من از دي وي دي پاناسونيك 4 گيگ استفاده ميكنم.هاردم جاي خالي داره.تمام فايلها هم سالمند و خوانده ميشن.
-
-
با سلام.كسي از دوستان ميتونه كلا از اول براي من توضيح بده كه وقتي ميخواهيم با برنامه نرو 4 گيگ برنامه را روي دي وي دي رايت كنيم از اول چه كارهايي بايد بكنيم و چه گزينه هايي را بايد انتخاب كرد؟ ممنون ميشم.يا علي
-
اين رو ببين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلت حل نشد بگو از نرو بارنينگ استفاده كي كني يا اكسپرس تا قدم به قدم بريم
-
با سلام.مشكل حل نشد.ببخشيد.من از نرو بارنينگ استفاده ميكنم ورژن 6 هست.نرو شروع به رايت ميكنه ولي وسط كار كپ ميكنه و 20 الي ... دقيقه كپ ميكنه و روي درصدي خاص مثلا 1 يا 55 ميمونه و هيچ اتفاقي نميوفته.در آخر مجبور ميشم عمل رايت را متوقف كنم و دي وي دي را در بيارم كه ديگه خراب شده و قابل استفاده نيست.با تشكر اگه زحمتي نيست مراحل را برام بگيد شايد جايي ايراد باشه.