سلام
من وي ٢.٤ روي مكس ٢٠١٢ نصب كردم .مشكلم اينه كه توي متريال لايبراري آيكن هاي كوچيك سياه شدن.كسي ميتونه راهنميي كنه ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Printable View
سلام
من وي ٢.٤ روي مكس ٢٠١٢ نصب كردم .مشكلم اينه كه توي متريال لايبراري آيكن هاي كوچيك سياه شدن.كسي ميتونه راهنميي كنه ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عکس خیلی کوچیکه.
دگمه یprint screen رو از کیبور بزنید و برنامه paint ویندوز رو باز کنید و ctrl+v رو بزنید و اینجا قرارش بدین
شما سمت چپ وی ری انتخاب کردی یا انجین دیگه ای ، الان متریالها خود وی ری سیاه هست فقط یا بقیه هم همین طوریه؟ بعد اینکه اننتخابشون کردین بازم هم سیاهه؟ کرک وی ری درست انجام شده ؟
:n16:
دوست عزيزنقل قول:
متريال ها اول توي لايبراري هم سياه بود دوباره نصب كردم درست شد.
الان توي materiam / map browser اينجوريه خيلي رو اعصابه.خيلي رو اينترنت گشتم ولي نفهميدم چيكار كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم قبلا به این مشکل برخورده بودم ولی اصلا به فکر درست کردنش نیافتادم چون خیلی مهم نیست
ولی این چند راه رو برین شاید درست شد.
مکس رو ببنید و به مسیر زیر برین
C:\Users\username\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\2014 - 64bit\ENU3dmax.ini رو پاک کنید و مکس رو باز کنید تست کنید ببیند درست شده
یا از قسمت customize برینui عوض کنید بینید درست میشه :n16:
من هم این مشکلو داشتم. (الان مکس جلوم نیست) مطمین شو
F10 > Assign renderer > Vray
انتخاب شده باشه
علت سیاه نمایش دادن متریال ها، به جهت این هست که متریال ایجاد شده منطبق با پلاگینی که در حالت انتخاب در قسمت Assign Render > Material Editor نیست. مثلا اگر متریالی با Brazil ساخته شده باشد و Material Editor در قسمت رندر VRay باشد، این متریال سیاه نمایش داده می شود و البته در رندر هم به صورت سیاه مطلق (بدون نورگیری) پردازش می شود.نقل قول:
توجه داشته باشید هر جا در مکس که به صورت سیاه مطلق نمایش داده شود به معنای خطاست.
ممنون اين مشكل چند وقت پيش حل شد و راستش نميدونمم چي شد كه درست شد[emoji13]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستای عزیز ، این مشکل وقتی پیش میاد که تاریخ کرک نرم افزارتون تموم میشه. 2 راه واسه درست شدنش هست : 1-تاریخ سیستمتون رو عقب بکشید .چند ماه یا چند سال. دومین راه اینه که کرک جدیدش رو از سایت های خارجی دانلود کنید. به همین سادگی :n01: روی فایل txt کرک هایی که نصب می کنید تاریخ انقضای کرک نوشته شده. سعی کنید کرک فول نصب کنید که دیگه کلا خیالتون راحت باشه. یا علی ... :n40:نقل قول:
سلام دوستای عزیز ، این مشکل وقتی پیش میاد که تاریخ کرک نرم افزارتون تموم میشه. 2 راه واسه درست شدنش هست : 1-تاریخ سیستمتون رو عقب بکشید .چند ماه یا چند سال. دومین راه اینه که کرک جدیدش رو از سایت های خارجی دانلود کنید. به همین سادگی :n01: روی فایل txt کرک هایی که نصب می کنید تاریخ انقضای کرک نوشته شده. سعی کنید کرک فول نصب کنید که دیگه کلا خیالتون راحت باشه. یا علی ... :n40: