یه slax portable انداختم رو فلش حالا یه کم از حافظه رو گرفته فرمتش کردم درست نشد چکار کنم
Printable View
یه slax portable انداختم رو فلش حالا یه کم از حافظه رو گرفته فرمتش کردم درست نشد چکار کنم
حدودا 200MG پریده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنم که درست بشه؟
سلام../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت Run یا Search تو Start Menu عبارت DISKPART رو تایپ کنید (و این نرم افزار رو اجرا کنید//)..//// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عبارت list disk رو تایپ کنید تا لیست دیسک های شما نشون داده بشه.../// از بین گزینه های نمایش داده شده فلشتون رو پیدا کنید (از روی حجمش می تونید این کار رو انجام بدید//)../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عبارت # select disk رو وارد کنید..// (به جای # شماره دیسک رو قرار بدید// مثل شکل//)../// و بعد از اون عبارت list partition رو تایپ کنید تا لیست پارتیشن ها نمایش داده بشه../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این کار باید یکی یکی پارتیشن ها رو با دستور # select partition انتخاب و بعد از انتحاب شدنشون با دستور delete partition پاک کنید../// بعد از پاک شدن پارتیشن ها با دستور create partition primary یه پارتیشن جدید بسازید../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می تونید با استفاده از ابزار format ویندوز فلشتون رو فرمت کنید..//// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با این نرم افزار راحت نیستید می تونید از نرم افزار های گرافیکی پارتیشن بندی استفاده کنید که روی اکثر پک های نرم افزاری پیدا میشن../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً موقع وارد کردن دستورات حواستون رو خوب جمع کنید../// به خصوص وقتی می خواید شماره دیسک رو وارد کنید// اگه این کار رو اشتباه انجام بدید بجای فلش// پارتیشن های هاردتون رو پاک خواهید کرد../// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]