لب تاب برای مهندس معماری میخوام !!!!!!
سلام
دوستان من قبلا لب تاب دل 5110 داشتم واقعا عالی بود از نظر کیفیت صفحه نمایش صدا سرعت واقعا خوشم اومد متاسفانه نمیدونم چی شده دزد اومد لب تابمو دزدید واقعا ناراحت شدم لب تابم بدرک ولی کلی پروژه ام رو از دست دادم حالا تصمیم گرفتم یه لب تاب جدید بخرم وقتی میرم بازار میبینم لب تاب درست حسابی نیست یکی رو انتخاب میکنم میبینم یه چیزیش کمه
بودجه تا 2.5 میلیونه کمی بالا پایین بشه اشکالی نداره
تا الان چند تا لب تاب انتخاب کردم ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم من بیشتر برای اتوکد تری دی مکس فتوشاپ کارهای مهندسی میخوام ولی برای بازی اصلا خیلی کم بازی میکنم لب تاب های مورد من سی پی سون باشه رم هشت گیگ که در آینده بتونم به 16 گیگ ارتقا بدم صفحه هم 15.6 اینچ باشه کیفیت صفحه نمایش از لب تاب قبلی که داشتم پایین تر نباشه
اولی
z510 هستش این لب تاب یه چیزی منو ناراحت میکنه میگند رم قابل ارتقا تا 16 گیگ رو نداره و هم چنین صفحه نمایش کیفیت نداره باطری جدا نمیشه
دومی
v3-571 این لب تاب یه چیزی منو جذب کرده اونم فول اچ و کیفیت تصاویر البته این لب تاب رو از نزدیک ندیدم بقیه که قابل ارتقاست مثل رم باطری جدا میشه سی پی یو سری 3 QM است
سومی
v5-571 این لب تاب هم سی پی یو سری یو است ولی گرافیک قوی داره خودشم 4 گیگ تا 6 گیگ میباشد هم چنین فول اچ دی است باطری جدا نمیشه چهارمی
k56CB ایسوز این هم سی پی یو سری یو است ولی منو واقعا جذب خودش کرده بقیه هم خوبه مشکلی نیست باطری جدا نمیشه شنیدم که میگند این لب تاب رم تا 8 گیگ ساپورت میکنه بیشتر نمیشه همچنین مدل پایینی هم همینطوره
پنجمی
k551LB این هم مثل لب تاب بالایی است
همه اینها سی پی 7 رم 8 هارد یک ترا گرافیک هم متغییر است
حالا نظر شما چیه کدام بهتره کدوم لب تاب برام جوابگو است که بعدا پشیمان نشم نزدیک دوماه است دارم همش تحقیق میکنم تا روز 13 فروردین روز بعدش برم بخرم منتظرم که بهم راهنمایی کنید :n28: