سلام
دوستان کسی میدونه آیا کسانی که قبلا ثبت نام کردن ،باید دوباره ثبت نام کنن یا نه ؟؟؟
من اینو شنیدم که کسانی که قبلا ثبت نام کردن باید این سال دوباره ثبت نام کنن ، ولی خبر رسمی در این مورد ندیددم
Printable View
سلام
دوستان کسی میدونه آیا کسانی که قبلا ثبت نام کردن ،باید دوباره ثبت نام کنن یا نه ؟؟؟
من اینو شنیدم که کسانی که قبلا ثبت نام کردن باید این سال دوباره ثبت نام کنن ، ولی خبر رسمی در این مورد ندیددم
نقل قول:
بله دوست عزیز همه کسانی که میخوان یارانه بگیرند باید دوباره ثبت نام کنند ..تاچند روز اینده فرم هاش میاد
از روز 20 فروردین توزیع فرم های جدید شروع میشه.
البته الزاما هرکس فرم پر کنه بهش یارانه تعلق نمیگیره، بلکه در چند ماه آینده یک حداقل درآمدی برای سرپرست خانوار مشخص میشه که یارانه صرفا به افرادی با درآمدی کمتر از آن تعلق میگیرد.
به عنوان مثال اگر حداقل درامد 2 میلیون تومان تصویب شود، کسی که ماهانه 3 میلیون تومان درآمد داره، حتی در صورت پر کردن فُرم بهش یارانه تعلق نخواهد گرفت.
البته من فکر کنم پسرهای بالای 23 سال تنها فُرم کنن و بگن ما هیچی نداریم، بهتر باشه !!!!
در جریان نیستم میشه یا نه و به مجرد بدبخت هم چیزی میدن یا نه.
از 20 فروردین ثبت نام جدید شروع میشه و اونایی که شماره ی سمت راست کارتشون 0 باشه 20 فروردین , اونایی که 1 باشه
21 فرودین و به همین ترتیب باید دوباره ثبت نام کنند.
با سلامنقل قول:
جایی رو برای کمک در این مورد پیدا نکردم جناب Forgotten . در خصوص max script سوالاتی داشتم . اگر جای مناسبی هست سوالاتم رو در اونجا مطرح کنم لطفا لینک بدید . اگر هم امکان داره آدرس ایمیل بدید . با تشکر
دوستان یک سئوال مهم : اونهایی که مجرد هستن و مستقل، در صورت ثبت نام بهشون یارانه میدن یا نه؟ چون ممکنه به خانواده ندن وضعشون خوب باشه، آدم خودش بره تنهایی بگیره !!!!
نه به سرپرست خانواده میدن بله شما هم اگه سرپرست خانواده باشی و برای خانواده ات خرجی بیاری بهت یارانه میدن .نقل قول:
البته بستگی به حقوقا داره.
الان شبکه 1 برنامه پایش در مورد یارانه ها صحبت میکنه
جالب اینجاست سایتش هنوز باز نمیشه و تعطیله .......!
:n02: