معرفي- آموزش و شناخت سخت افزار"
دوستان خوب سلام
متاسفانه در بازار کامپیوتر فعلی ، بعلت نبود اطلاعات سخت افزاری هم فروشنده و هم خریدار ، در اکثر مواقع اجناس با کارایی کم و نقاط ضعف بسیار و فقط بخاطر تبلیغات خوب و قوی ، طرفداران و خریداران زیادی پیدا میکنه که در اکثر مواقع باعث کندی سرعت سیستم ، خرابیهای سریع ویندوز، ایرادات نرم افزاری و سخت افزاری و ایجاد اشکال میشود و همینطور پول و وقت و سرمایه خریدار رو که بخاطر پیدا کردن یک سخت افزار مناسب ، مدتها در مغازه ها و بازارهای مختلف سرگردان میمونه رو به هدر میده.
از این رو بر آن شدم تا به کمک دوستان آشنا به اطلاعات سخت افزاری و کلیه دوستان عزیزی که دلشون برای این خیل عظیم علاقمندان به کامپیوتر و هموطنان گرامی میسوزه ، سخت افزار های برتر و مناسب تر رو با ذکر دلیل علمی (نه دلایل سلیقه ای) به دوستان معرفی کنیم تا انشاء الله علاوه بر اینکه باعث هدر نرفتن اموال دوستان و همینطور آشنا شدن اونها با این اطلاعات بشیم کمک کنیم تا از خروج ارز از مملکت قشنگمون و سرریز شدن اون به جیب یک عده آدم سود جو و همینطور این چینیهای آشغال فروش جلو گیری کنیم.
فقط خواهش میکنم هر کی دلش برای این مردم خوب و این کشور قشنگمون میسوزه من و دوستان دیگه رو کمک کنه و پشتمون رو خالی نذاره .
البته من خودم علم زیادی ندارم اما بعنوان کسی که تو این کار کمی تجربه داره سعی میکنم تجربیاتمو در اختیارتون بذارم.
پس هر کی مرد میدونه یاعلی .
دست علی نگدارتون .
منتظر اولین مرد میدان هستم.
موفق باشید.