با سلام خدمت دوستان
من یه سیستم میخواستم تا سقف 8 تومان نرم افزارها مورد استفادم هم 3dmax,vray,zbrush,aftereffect هست
با تشکر
Printable View
با سلام خدمت دوستان
من یه سیستم میخواستم تا سقف 8 تومان نرم افزارها مورد استفادم هم 3dmax,vray,zbrush,aftereffect هست
با تشکر
سلام آقا حسام اول از همه ممنون بابت پیشنهادتون حالا یه چندتا سوال من فن هیچی هم نیستم فقط چیزهایی که این ور و اون ور دیدم برام یه سوالاتی پیش اومده اول اینکه این سیستم قابلیت ارتقا بعدها تا چه حد داره دوم کارک گرافیک quadro k2000 با مدلی که شما گفتید در چه زمینه ای بیشتر تفاوت داره و مورد بعدی من سیستم مدت طولانی روشن میمونه شاید بگم اصلا خاموش نمیشه باز شما همین سیستم رو پیشنهاد می کنید باز من مادربورد گیگا داشتم خیلی راضی بودم البته asus نداشتم که بگم خوبه یا بده شما فکر میکنید کدوم بهتر
با تشکر
خواهش می کنم!
متاسفانه شما کواردو نمی تونید بخرید! چون بودجه تومن کمه! تازه کواردو 2000 بسیار ضعیف تر از 770 هست! اصلاً قابل مقایسه نیست! قیمتش هم 500 بیشتره که ارزش خرید بسیار پایینش رو برای شما تضمین خواهد کرد!
به علاوه اگر اهل گیم هم باشید که دیگه بدتر! کلاً با کواردو نمیشه گیم زد!
برای کاربری شما، کارت های انویدیا خروجی بهتری میدن. (اینطور که شنیدم و دیدم!)
بحث ایسوس و گیگا هم دیگه واقعاً سلیقه ای شده! از من بخواین، میگم تفاوتی نداره! در یه سطحن همشون و برای شما محسوس نیست! نمیشه گفت کدوم بهتره!
من بخاطر بودجه ی شما کارت ایسوس پیشنهاد دادم که ارزون تره! اما این اصلاً به این معنی نیست که سطحش پایین تر از گیگاست! حتی بعضی ها ایسوس رو سرتر هم می دونن!
البته خب نظر شخصی من همیشه گیگا بوده و هیچوقت ایسوس نخواهم خرید! چون اصلاً به این برند علاقه ای ندارم! (برای خودم!)
اما خب اینجا که نمیشه علایق شخصی رو به کار گرفت! باید شرایط خریدار رو بررسی کرد و متناسب با اون پیشنهاد داد!
الان هم شرایط شما به شدت اون مین ایسوسی که نوشتم رو می طلبه و از مدل مشابه در گیگابایت به صراحت می تونم بگم بهتر عمل می کنه! چون برای رندرینگ ساخته شده و اساساً ماهیتش اینطوره!
حالا در مورد کارت گرافیک با 100 افزایش بودجه، می تونم بهتون 770 2 گیگ گیگابایت رو پیشنهاد کنم. 4 گیگ همین مدل هم 1600 هست.
موردی که فرمودید در حوزه ی روشن موندن، دو نکته ی بسیار مهم اهمیت ویژه تری پیدا می کنه:
1- طول عمر و دوام بالا!
2- خنک بودن سیستم از هر لحاظ!
این دو فاکتور به صورت تمام و کمال در سیستم فوق وجود داره! لذا خیالتون راحت باشه.
البته خب من خیلی تمایل داشتم پاور از برند انرمکس بنویسم برای شما! چون از نظر کیفیت و طول عمر یه سر و گردن بالاتر از برند گرین هست! اما خب بودجه دیگه نرسید!!
سیستم کاملاً بهینه شده، اصولی و استاندارد جهت رندرینگ هست! ما کارمون همینه. ;)
خوب یه مورد جا موند و اون بحث ارتقا سیستم بعدها بود . و چند تا سوال جدید یکی تا چقدر من بیشتر هزینه کنم برندها رو میشه بهتر کرد و دیگری در مورد رم باز چقدر باید بیشتر هزینه کنم تا 32 بشه ( شما فکر نمی کنید اگر همون 16 رو 4تا 4 ببندیم بهتر نیست باز شما استادید) یه موردی که برای من توی سایت های مختلف پیش اومد در مورد cpu xeon هست قیمت میدونم بالا هست اما این cpu که شما معرفی کردید هم تا حالا شنیده شده که دوتا روی یه سیستم ببندن ؟(این سوالات در زمینه ارتقاء بعدهاست) در ضمن من روی سیستم خودم 3 تا هارد دارم که اونها رو میخوام روی این سیستم جدید بزارم چندتا پورت ساتا این مادر بورد که معرفی کردید داره
با تشکر
در مورد ارتقا در آینده گفتم بهتون. شما تا 64 گیگابایت می تونید رم اضافه کنید. دو تا 8 تا براتون نوشتم. 6 تا رم 8 گیگ دیگه می تونید نصب کنید. فعلاً بعید می دونم نیازی بیش از 16 داشته باشین! اگر نیاز بود، بعداً می تونید اضافه کنید. مشکلی نیست اصلاً.نقل قول:
اگر بخوایم شرایط سیستم رو ایده آل تر کنیم، فکر کنم 1 تا 2 میلیون دیگه نیاز به افزایش بودجه باشه!
یعنی هارد دیسک دارین؟! هارد نمیخواین دیگه؟!
در مورد زئون ها هم میشه. منتها خب هزینه به طبع بالاتر خواهد رفت! یعنی راحت تا 12 تومن هزینه اس! شاید هم کمتر یا بیشتر. باید بررسی کرد. یک پردازنده بخرید! پردازنده ی دوم هم در آینده!
اما خب اگر مشکلی از بابت 2-3 تومن بودجه نباشه، می تونم براتون زئون قرار بدم!
در مورد ساتا، 4 تا داره اون مادربرد.
:n04:
بابا اخه چه کاریه؟:n13:
سوکت 2011 با رم 2 کاناله؟:n29:
سوکت 2011 یکی از مهمترین برتریهاش، مربوط به هموین رم 4 کاناله هست! ولی دوستان بدون توجه دارن رم 2 کاناله پیشنهاد میدن...
حداقل رم ها رو با Gskill TridentX 16GB 4GBx4 2400Mhz تعویض کنید با قیمت حدود 800~815 تومن!
هیچگونه ایراد و اشکالی نداره 2 کاناله! 1 کاناله هم سازگار هست! از نظر فنی به هیچ عنوان قابل انتقاد نیست!
شرایط بهینه تر 4 کاناله هست! اما این به معنای مشکل نیست! بنده حاضر به تضمین برای خریدار هستم!
در آینده و شاید هم همین امروز 2 عدد دیگه اضافه شود!
والا ترجیح میدم بودجه خیلی بالا نره باز تا 1 میلیون میشه یه کاریش کرد
هارد که میخوام این هاردها اطلاعاتی دارم روشون که استفاده میکنم و کاملا پر هست
من خیلی این پردازنده زئون رو نمیشناسم فقط دیدم که روی سیتستم هایی که مجله های گرافیکی پیشنهاد دادن بستن با cpu شما مشکلی نمیبینم فقط می خوام هم از نظر کارت گرافیکی هم cpu بشه بعدا سیستم رو ارتقا داد خوب همنجور که میبینید هزینه ای که میخوام بکنم برای حال حاظر همین هست
حالا باز شما با 1 میلیون یه کوچولو بالا و پایین هم پیشنهادتون رو بدید ممنون میشم
اوکی. سیستم شد 9 میلیون. پردازنده زئون هم نوشته شد.
رم به 32 گیگابایت ارتقا یافت.
پاور قدرتمندتر و با کیفیت تر و با طول عمر بیشتر، اضافه شد!
6 تا هم ساتا 6 تقدیم به شما! :)