سلام دوستان به نظر شماا با 5 تومن سیستم کامل بهتره یا all-in-one i mac ؟
بیشتر استفاده ام نرم افزار های تدوین و کار ساخت موزیک .....
پیشنهادتون برای سیستم کامل تو این رنج قیمت چه قطعاتی هست
Printable View
سلام دوستان به نظر شماا با 5 تومن سیستم کامل بهتره یا all-in-one i mac ؟
بیشتر استفاده ام نرم افزار های تدوین و کار ساخت موزیک .....
پیشنهادتون برای سیستم کامل تو این رنج قیمت چه قطعاتی هست
قطعاً سیستم کامل! شما با این بودجه، حداقل حداقل حداقل دو برابر آی مک کارایی دریافت می کنید.
1- بیشتر توضیح بدید. فقط کیس؟ یا با مانیتور و لوازم جانبی کامل؟ (اگر کامل باشه و توقع و انتظار نسبتاً بالایی هم داشته باشید، ممکنه بودجه تون کم بیاد! اگر اینطور شد، افزایش بودجه هم می دید یا آخر بودجه تونه؟)
2- کار رندرینگ هم انجام میدین؟ اگر بله، موتورهای رندرتون رو نام ببرید.
3- در چه سطحی کار می کنین؟ مبتدی؟ متوسط؟ حرفه ای؟
4- آیا به کارت صدا هم برای کار موسیقیتون نیاز دارین یا خیر؟
5- کار گرافیکی انجام میدین؟ اهل گیم هستین؟
6- هارد دیسک چند گیگ مد نظرتون هست؟
ممنون ..
کیس و مانیتور باهم ( به اضافه موس و کیبرد ) . بودجه رو هم نه دیگه نمیتونم افزایش بدم نهایتا 5.100 ، 5.200
اگه کار رندرینگِ سه بعدی منظورتونه مثل Maya و 3d max نه انجام نمیدم ... ولی رندرینگ نرم افزار های ویدیویی ( افترافکت ، پریمیر و ... ) بله
نه کارت صدا رو جداگانه با وسایل استودیو موسیقی تهیه میکنم.
نمیشه گفت خیلی گیمر هستم ولی تا حدودی بله ...
هارد دیسک هم 2T Black وسترن مد نظرم هست
و مانیتور هم هرچقدر اینچ بالاتر بهتر ( 23 ، 24 )
خب خیلی کار گره خورد! با این بودجه و چنین انتظارهایی؟!! امیدوارم بودجه تون برسه.
موتور رندر رو نام نبردید؟
همونطور که گفتم رندرینگ سه بعدی در اولویت چندمم هست و Music production اهمیت بیشتری برام داره ...
ولی اگر یه چیزی باشه که با Vray کم نیاره خوشحال میشم :n02:
من خودم یه سری قطعات میگم شما نظرتون رو بگید :
4770K i7
Main : asus z87 Expert
VGA : asus GTX660 DCII
HDD : 2t WD black
Ram : 8 or 16 Gb 2400Mhz
Cpu cooler تا 200
Case تا 300
Monitor : 23 or 24 lg / Asus ( تقریبا 800 تومن )
, ....
در هر صورت پیشنهادم این سیستم هست:
در مورد هارددیسک، اون هارد وسترن قیمت بالاست! ارزش خرید پایینی داره. سیگیت بخرید، به صرفه تره. چیزی هم از وسترن کم نداره!
ممنون .... البته اسپیکر لازم ندارم .... و یه سوالی که شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه اینکه
روی SSD چه اطلاعاتی باید ریخته بشه ؟ اون اطلاعاتی که داخل نرم افزار ها ازش استفاده میشه ؟ یعنی در واقع وقتی SSD تهیه میکنیم برای سیستم چه استفاده ای ازش میشه
ببخشید سوالم ابتدایی چون از ssd استفاده نکرد تاحالا
در اس اس دی، فقط ویندوز و نرم افزارهاتون ریخته میشه. 5 برابر از هارد دیسک ها سریع تر هست. برای ذخیره ی اطلاعات استفاده میشه. اسپیکر رو براتون حذف می کنم.نقل قول:
سیستم خوبه، ولی:نقل قول:
*جدا از قیمت که باز کمی بالا هست(حداقل 100 150 تومن).
**گرافیک رو یا R9 270x بردارید یا GTX760 !!
GTX660ti مال زمان نادرشاه هست که رو دست بعضی از فروشنده ها باد کرده...
***بجای این SSD که 64 گیگ هست ، یه 128 گیگش رو بگیر!(انواع مدل ها از 390 تومن هست تا ...)
همین 64 گیگ هم قیمتش بالای 300 تومنه و چندان اختلاف قیمتی نداره!!
****با کم کردن قیمت اسپیکر ها که حدود 300 هست، با بودجه شما کاملا جور درمیاد!
معمولا روی SSD سیستم عامل ریخته میشه!نقل قول:
این باعث میشه سیستم عامل سرعتش در بالا اومدن زیاد تر بشه! ولی:
چون حجم پیشنهاد شده 64 هست، عملا به کار شما نمیاد چون خود سیستم عامل و نرم افزار های معمولی پرش میکنن!
بنظر من یا 128GB بگیرید که اختلاف قیمت چندانی نداره و نرم افزار هایی که ازشون در کار تدوین و ساخت موزیک استفاده میکنید هم روی همون بریزید، یا کلا بیخیالش بشید!
*و اینم بگم که به هیچ عنوان فکر استفاده از خروجی صوتی روی مادربورد نباشید چون خیلی ناامید کننده هستند! حتی در مقابل کارت صوتی های نیمه حرفه ای مثل Creative SB Recon3D FATAL1TY Champion ...
بازم ممنوننقل قول:
ممنون از راهنمایی شما ....نقل قول:
GTX660 معمولی مد نظرم بود نه Ti م 760 تقریبا 150 تومن تفاوت قیمت داره ... اگه بودجه برسه که خوشحال میشم :n01:
نه اصلا صدای مادربرد به دردم نمیخوره ... یه کارت صدای حرفه ای دارم میگیرم که باید 1.500.000 پول بی زبون رو خرجش کنم :n02: البته این ربطی به بودجه واسه سیستم نداره
SSD هم فکر کنم AData Premier Pro SP600 128GB بیشتر به کارم بیاد البته همونطور که دوستمون گفتن سرعتش باید پایینتر باشه