سلام
دوستان میخواستم بدونم عمر سلوهای عصبی انسان چقدر هست؟
با تشکر
Printable View
سلام
دوستان میخواستم بدونم عمر سلوهای عصبی انسان چقدر هست؟
با تشکر
نورون ها (سلول های عصبی) بازسازی نمیشن و عمری برابر با عمر انسان رو دارن.نقل قول:
پس روند پیری در این سلولها وجود نداره یعنی اگه شرایط مناسب باشه میتونند تا هر زمان پایدار باشند؟نقل قول:
نه چنین چیزی نیست سلول های عصبی قادر به بازسازی یا ترمیم خودشون نیستن و با گذشت زمان پیر میشن و عمری برابر با عمر انسان دارن. درست مثل سلول های پوست که پیر میشن با این تفاوت که سلول پوست قدرت ترمیم و بازسازی دارند ولی سلول های عصبی چنین توانایی ندارن .نقل قول:
ولی در بیماریهای خود ایمن مثل ms هم روند تخریب کاهش میابد هم غلاف میلین بازسازی میشود البته با داروهای حاوی مونو امین های مورد نیاز
سلول های عصبی خودشون توانایی ترمیم و بازسازی ندارن. در بیماری Ms که غلاف میلین آسیب میبینه با رشد دادن مجدد غلاف میلین و ترمیم اون میشه بیماری ام اس رو درمـان کـرد .
درمان از طریق دارو هم به وسیله کنترل عوامل مهارکننده بازسـازی سلول های عصبی صورت میگیره و یا از طریق سلول های بنیادی، سلول های آسیب دیده جایگزین یا ترمیم میشن. بدون این شرایط خود سلول های عصبی چنین توانایی رو ندارن ..
در بیماری MS غلاف میلین درگیر میشه نه خود عصب.
در ضمن عصب هم ترمیم میشود !
دوست عزیزنقل قول:
اول یه بار دیگه پست قبلی من رو با دقت مطالعه کنید تو پست قبلی توضیح دادم بیماری ام اس بر اثر اسیب کدوم قسمت از سلول عصبی ایجاد میشه! غلاف میلین قسمتی از سلول عصبی هست که روی بخش های دندریت و اکسون رو پوشونده بازسازی و ترمیم این قسمت ها هم از طریق روش هایی که توضیح دادم امکان داره ..
و درباره توانایی ترمیم و بازسازی سلول های عصبی منبع موثق علمی بیارین !
نمیدونم برای شما که فیزیوپاتولوژی نمیدونید چی بگم. ولی اینو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ویکی پدیا منبع نیست ولی اگه قانع نشدید از کتاب های رفرنس مطلب میزارم)
من برای شما که فیزیوپاتولوژی میدونید میگم :نقل قول:
حداقل متن منبعی که گذاشتین رو به بار مطالعه میکردین!
لطفا توضیح بدین در صورتی که یه سلول عصبی قادر به ترمیم و بازسازی خودش هستن چرا آسیب ها یی که به مغز و نخاع وارد شده خود به خود درمان نمیشه ؟نقل قول:
While the peripheral nervous system has an intrinsic ability for repair and regeneration, the central nervous system is, for the most part, incapable of self-repair and regeneration. There is currently no treatment for recovering human nerve function after injury to the central nervous system
با این اوصاف رفرنس های دیگه رو هم استقبال میکنم اینجا قرار بدین!