با درود
دوستان می خواستم بدونم گوشیهای هوشمند اندروید نیاز به ویروس یاب و دیوارآتش و ضد جاسوس و بدافزار دارن؟ اگر نیاز هست از چه نرم افزارهایی باید بهره برد و از کجا می شه بارگیری (دانلود) کرد؟
Printable View
با درود
دوستان می خواستم بدونم گوشیهای هوشمند اندروید نیاز به ویروس یاب و دیوارآتش و ضد جاسوس و بدافزار دارن؟ اگر نیاز هست از چه نرم افزارهایی باید بهره برد و از کجا می شه بارگیری (دانلود) کرد؟
هیچی نمیخاد!
من از Avast استفاده می کنم اون هم بیشتر به خاطر فایروالش هست نه آنتی ویروسش
سلام احتیاج نیستنقل قول:
فقط برنامه هایی که میخوای دانلود کنی رو از سایت های معتبر خوده نرم افزار یا یک سایت دانلود معتبر بگیر.
خوده همین انتی ویروسا ، شارژ باطری رو میخورن.
من 9ماهه گوشی دارم و هر روز تو نت هستم تا حالا ویروسی نشدم و برنامه هم زیاد نصب میکنم.
به چه دلیل دوست گرامی؟ پس امنیت ما در زمان وارد شدن به فیسبوک و رایانامه (ایمیل) ها و .. چجوری باید تامین بشه؟نقل قول:
سپاس از راهنماییتوننقل قول:
ولی من بیشتر مشکلی که دارم اینه که ما معمولا با گوشی رایانامه (ایمیل) هامون رو بررسی می کنیم و به فیسبوک میریم و اینترنت کار می کنیم و ... این گذرواژه (پسورد)ها اگر امکان -- شدن داشته باشن خب حتما نیاز هست به ویروس یاب و ...
نگرانی من بیشتر تو این زمینه هست
بهترین آنتی ویروس اندروید،Dr.Web هست و مناسب کار شما هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد سخت میگیری .نقل قول:
:n02:
اپی که توسط فیس بوک منتظر میشه جهت ورود به فیس بوک لازم نیست رمز شما رو هـک کنهنقل قول:
وقتی لاگین میکنی خودش رمزت رو میبینه از سرورش
شما فقط باید اپ مطمئن و سالم نصب کنی. هیچ مشکلی پیش نمیاد
و ضمنا روی هر لینکی هم کلیک نکنی :)
دوستان راست میگن، اونقدرا داشتن آنتی ویروس لازم نیست واسه شما
اما در کل امکانات جانبی خوبی دارن بعضی پکیج ها، مثل رمزنگاری، فایروال، ضدسرقت و ... که نصب اونها رو موجه میکنه