تبلت asus memo pad 10.1 ME102A
این تبلت 23 دسامپر ( دوم دی ماه ) ریلیز میشه و قیمتش 229 دلار هست و نمونه 10 اینچی تبلت های خوش قیمت asus هست. البته یک مدل FHD با رزولوشن 1920*1080 هم داره که 264 دلار قیمت اون مدل هست.
قیمت فعلی در دیجی کالا 740
مشخصات :
Powerful Quad-core (1.6GHz) Processor for Superior Performance
10.1” 1280*800 HD IPS Display
Up to 9.5 hours* of battery life for all-day computing
Dual speakers with ASUS SonicMaster technology for incredible sound
*looping 720 video under test conditions
The ASUS MeMO Pad 10’s bundled OTG USB cable lets you hook up the tablet to any standard USB peripheral.*
*Supports standard and FAT/NTFS format USB flash drives
قول داده بودم یه بررسی کامل از این تبلت بزارم ولی متاسفانه وقت نکردم ولی امروز تا جایی که از دستم بر اومد یه نقد کلی از دستگاه نوشتم.
این تبلت هم مثل بقیه مدل های سری memo pad که سری خوش قیمت asus هست بزرگترین مزیتش قیمت فوقالعاده مناسبش هست که توی تبلت های 10 اینچی در حال حاضر هیچ رقیبی نداره ( مدل های غیر معتبر چینی رو کاری نداریم ) و البته اشکالی که ازش میگیرن مشکل سیم کارت خور نبودن هست که احتمالا تا چند ماه آینده مدل سیم کارت خورش هم بیاد. ولی خوب برای کسی مثل من که سیم کارت خور بودن اهمیتی نداشت و دنبال یک تبلت 10 اینچی کیفیت مناسب و با قیمت مناسب بودم میتونم بگم بهترین انتخاب هست.
نظر شخصی من درمورد این تبلت اینه که نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید رو داره ولی مزایا و معایبش رو در ادامه میگم، اما در یه نگاه میشه گفت تمام موارد تبلت در سطح خوب و بالای استاندارد هست ولی در هیچ موردی نمیشه گفت بهترین هست. شاید بهترین توصیف از این تبلت این باشه که بگیم مدل 10 اینچی همون مدل 7 اینچی memo pad هست و کیفیت کلیش مثل همون تبلت است.
طراحی و ساخت
این تبلت با 522 گرم وزن جزو سبک وزنهای 10 اینچی محسوب میشه و این اولین مزیت این تبلت هست. از نظر جنس بدنه مثل همون مدل 7 اینچی هست و کیفیت مناسبی رو داره و هر نقدی که در مورد اون هست رو میشه برای بدنه این تبلت هم درست بدونید. روی تبلت فقط یک دکمه پاور و دکمه های کم و زیاد کردن صدا هست و برای منو هیچ دکمه فیزیکی ای وجود نداره و دکمه های منو لمسی درون صفحه نمایش هستند.شیشه جلوی صفحه نمایش هم نمیدونم گولیا گلاس 2 هست یا 3 ولی موقع عکس گرفتن گوشی از نیم متری افتاد روی صفحه و خوشبختانه هیچ اتفاقی نیفتاد :P
جعبه تبلت حاوی تبلت، شارژر(1.3A)، کابل OTG و کارت گارانتی
روی کارت گارانتی نوشته شده که صفحه نمایش تا سوختن 3 پیکسل شامل گارانتی نمیشه و استاندارد هست :D
نمایشگر :
یک نمایشگر استاندارد با زاویه دید خیلی خوب، صفحه نمایش کیفیت خیلی خوبی داره، به نظر من میتونست صفحه کمی روشنایی بیشتری داشته باشه هر چند که همین مقدار هم کاملا مناسب هست و زیر نور هم نسبتا بد نیست. از نظر صفحه لمسی کیفیت کاملا قابل قبول هست هیچ مشکلی دیده نشد و هم از نظر حساسیت و هم دقت به بهترین نحو عکس العمل نشون داد.شاید نکته ای که بشه در مورد صفحه نمایش نسبت به صفحه نمایش کیفیت بالای سامسونگ ازش ایراد گرفت یکنواخت نبودن توزیع روشنایی یا چنین چیزی هست :D اگر صفحه نمایش رو از فاصله خیلی نزدیک و با دقت نگاه کنیم میشه دید مثلا وقتی که صفحه سفید هست خیلی ریز بعضی نقاط کمی تاریک تر هستند و اون یکنواختی صفحه نمایش های با کیفیت سامسونگ رو نداره هر چند بازم میگم که کیفیت صفحه نمایش واقعا خوبه و کمتر کسی اصلا ممکنه متوجه این مساله بشه.
سخت افزار و باتری
بنچمارک ها بهتر از هر نقدی میتونن سخت افزار رو توصیف کنن همون جور که میدونید این تبلت از یه CPU چهار هسته ای 1.6Ghz و گرافیک mali400 استفاده میکنه. اول که من تبلت رو گرفتم موقع برگشت از منو به صفحه اصلی لگ کوچیکی داشت و توی بازی اسفالت 8 هم خیلی شدید لگ میزد، اما بعد از یک اپدیت 43 مگی این مشکل برطرف شد و هم توی منو مشکلی نبود دیگه و بازی اسفالت 8 هم بدون کوچکترین لگی اجرا شد.بنچمارک های antutu در ادامه گذاشته شده که خودش گویای قدرت این تبلت هست، تا جایی که من فهمیدم امتیاز antutu تبلت galaxy tab 10 حدود 10 هزار هست و این تبلت نمره 18 هزار رو گرفت.
باتری تبلت هم باز همون کلمه استاندارد رو میشه بهش گفت و مناسب هست، البته من چون با تبلت های دیگه زیاد کار نکردم نمیتونم مقایسه خوبی بکنم ولی باتری جوابگوی 8 ساعت کار مداوم هست، منظورم از کار مجموعه ای از اینترنت رفتن و فیلم دیدن و بازی کردن و بازی و کارهای معمولی هست. برای شارژ باتری هم صفر تا 100 رو تو 4-5 ساعت پر میکنه :D
کارت حافظه هم تا 64 گیگ میخوره و راستی امتحان کردم با اتصال هارد هیچ مشکلی نداره و من هارد 1 ترا هم بهش وصل کردم و بدون هیچ مشکلی خوند :)
نکته دیگه ای که یادم اومد کیفیت اسپیکرهای تبلت بود که واقعا عالی هست(نسبت به تبلت ها) این تبلت 2 تا اسپیکر داره و صدا رو با کیفیت خیلی خوبی به صورت استریو بیرون میده و چه از لحاظ کیفیت صدا و چه از لحاظ بلندی و قدرت بهترین تبلتی بوده که تا حالا دیدم.
نرم افزار:
نرم افزار هم حوصله نوشتن دیگه ندارم تو ایران هم که اهمیت خاصی نداره خودتون هر چی دوس داشتین بریزید :D در کل نرم افزار شاخی که بخواد متمایزش کنه نداره.