هر مشکلی در call of duty 2 در رد کردن مراحلش داشتید بگید(5 بار تا اخرش رفتم)
Printable View
هر مشکلی در call of duty 2 در رد کردن مراحلش داشتید بگید(5 بار تا اخرش رفتم)
سلام دوست عزيز من اين بازي رو خريدم از شركت دارينوس ولي دفترچه حاوي سريالش گم شده ميتونين كمكم كنيد. ممنونم
منم 2 بار تا آخرش رفتم و از اين جور بازيها خوشم مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون هيچ مشكلي توش پيدا نميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميكشي ميري جلو (ديگه فكر كردن نميخاد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم كسي تو اين بازي مشكلي پيدا كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خبري از كال 3 نداريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه براي PC توليد نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط براي PS2 , PS3 , xbox توليد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ديگه مجبور هستيد PS3 را بخريد چون ديگه بازي ها براي پي سي كمتر مي ياد ... !
مجبوريه ديگه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خيلي با اين بازي ها حال ميكنم ولي توي اين سبك به مظرم از همه بهتر black هست هرچي ميكشي گلوله هات تموم نميشه
منم دو بار تا اخرش رفتم خبري از نسخه بعديش نيست
من تو مرحله ي دوم همون اولش كه چند نفري رو تانك نشستيم گير كردم . اصلا از روي تانك پاين نمياد
منم این بازی را 3 بار تمام کردم و الان هنوز روی کامپیوترم نصبه و هرروز تفریحی یک ماموریت انجام می دهم
سلام به تمام دوستان
اقای حسین منظور شما همان مرحله در افریقا است در اون مرحله بایدخود به خود باید از روی تانک بپرد اگر نشد با اسپیس
خدمت اون اقایی که سریال بازی رو میخواست باید بگم که سریال نسخه معمولی رو دارم و شما باید برای گرفتن سریال مخصوص به بخش کرک و سریال سایت سری بزنید
منم يه بار تا آخر رفتمش