مشاوره سیستم حرفه ای آینده نگر کاربرد غالبا گیم (فقط کیس)
سلام به همه،
من در زمینه های سخت افزار و اسمبل و اورکلاک و SLI و ... آماتور هستم و چون اینجا تو شهرستان قطعات جدید و حرفه ای نایاب هست، بیشتر از طریق آنلاین
(اکثرا سایت رایا-ن-صبا) جستجو میکنم.
همونطور که گفتم کاربرد اکثرا گیم هست و برای من مادربرد از همه مهمتره چون میخوام آینده نگر و حرفه ای باشه تا بعدا برای ارتقاء سیستم مجبور به تعویض
مادربرد نشم.
بودجه فعلا تقریبا تا 6 میلیون در نظر گرفتم ولی میتونم تا 2 یا 3 ماه صبر کنم و با یودجه ای بین 7 الی 8 میلیون سیستم جمع کنم.
من خیلی تو اون سایتی که بالا گفتم جستجو کردم (نمی دونم قیمتهاشون چقدر واقعیه و باهاشون فعلا تماسی نداشتم) در میان CPU ها از اینها خوشم اومد :
1- AMD AM3+ FX-8350 4.0GHZ X8 ::: 648,000T که اینجا تو شهرستان (ارومیه) پیدا نمیشه و مشکل بعدی اینه که پیشرفته ترین مادربردی که برای این CPU تو
اون سایت هست زیاد جالب نیست:
ASUS-CROSSHAIR-V-FORMULA-Z ::: 895,000T که از PCIE-3.0 پشتیبانی نمیکنه و بنظرم آینده نگر نیست، شما خودتون اگه مادربردی مناسب برای این CPU
سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم.
2- INTEL CORE I7 4770K 3.5GHZ HASWELL LGA-1150 QUAD-CORE 84W ::: 1,010,000T
3- INTEL CORE I7 4930K 3.4GHZ IVY BRIDGE LGA-2011 SIX-CORE 130W ::: 1,870,000T
گزینه 2 رو بخاطر قیمت نسبتا ارزان و کم مصرف بودن و بنچمارکهای خوبش پسندیدم ولی بعد بخاطر چهار هسته ای بودن و LGA-1150 بودنش شک کردم که
ممکنه آینده نگر نباشه
همین باعث شد برم سراغ گزینه 3 که ارزانترین 6 هسته ای مدل IVY BRIDGE هست، مدل ارزان 6 هسته ای SANDY BRIDGE رو انتخاب نکردم چون تو بنچمارک
ضعیفتر بود و تفاوت قیمت چندانی نداره.
*البته بعدا متوجه شدم که گویا CPU های اینتل تو ایران گارانتی و فن ندارن و باید براشون فن خرید که هزینه زیاد تر میشه و یخورده نسبت به گزینه های 2 و 3
دلسرد شدم!
گرافیک هم نمیدونم GEFORCE GTX-690 بهتره یا SAPPHIRE R290X چون هردو 4GB GDDR5 و 512-BIT هستند و فکر کنم تا مدت زیادی نیاز به ارتقاء نداشته
باشن.
یا اینکه بهتره دو تا کارت گرافیک ارزانتر مثلا GTX-760 رو بصورت SLI یا مثلا دو تا HD 7870 بصورت CF تهیه کنم؟ کلا در زمینه های SLI و CF آماتور هستم.
هارد 1 ترا فعلا کافیه. در مورد HARD RAID و حافظه SSD یه توضیحی بدید ممنون میشم چون نمیدونم به دردم میخوره یا نه!
کیس هم این GREEN X-6 رو پسندیدن چون فیلتر گرد و غبار داره و از بیرون هارد هم میخوره. اگه پیشنهاد بهتری دارید معرفی کنید ممنون میشم.
در ضمن نمیدونم الان بهتره خرید کنم یا منتظر بشم قیمتها بیاد پائین... نمیدونم آنلاین خرید کنم یا برم تهران یا تبریز چون اینجا وضع بازار سخت افزار خرابه!
قبلا بگم که از جواب ها و سیستمهای پیشنهادیتون خیلی متشکرم.