سلام
بعضی وقتها بعضی دکمه های کیبورد تایپ نمیکنند و تبدیل به shortcut میشن یعنی مثلا با زدن دکمه E صفحه MyComputer باز میشه و...
این تظیماتش کجاست؟ چطور میشه فعال یا غیر فعالش کرد؟
Printable View
سلام
بعضی وقتها بعضی دکمه های کیبورد تایپ نمیکنند و تبدیل به shortcut میشن یعنی مثلا با زدن دکمه E صفحه MyComputer باز میشه و...
این تظیماتش کجاست؟ چطور میشه فعال یا غیر فعالش کرد؟
من به خاطر قطع و وصل کیبرد به خاطر نوسان برق گاهی اوقات این مشکل رو دارم...
دکمه ویندوز رو چک کنید فرو نرفته باشه و اگه قابل در آوردن هست در بیارید و تمیز کنید
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
نه گیر نداره دکمش، احتمالا به صورت نرم افزاری داخل ویندوز خودش فعال میشهنقل قول:
میتونه مشکل مایکروسافت باشه »
به طور خلاصه گفته یک راه حل موقت اینه که on screen windows keyboard داخل ease of access در accessories هست رو باز کنید و کلیدی که گیر داره رو روش کلیک کنید یکبار و برنامه رو ببندید!نقل قول:
کد:It is not a sticky keys issue at all. This is strictly a windows issue. I have windows 7 Premium and i have this issue with the Windows key being auto pressed. I used to use a windows Vista and faced this issue on my 3rd format as well. You can try to format your computer and this issue may be gone but you may get other issues so id say just live with it until some windows developer finally fixes it.. This issue has existed on all OS' after XP. Hardware vendors will not accept this issue as they claim its a software issue and the right people at windows probably do not even know this issue has existed! A temporary fix is to open Windows Keyboard and close it. Once you open it most of your problems should go away. If they do not, press the key which seems to be auto pressed like the alt or windows or control key. After this is done you can close the keyboard and continue on your work. Open it by going to Start All programs Accessories Ease of Access On Screen Keyboard Windows 8 users good luck finding where the **** windows keyboard is! Cant believe it that microsoft cant fix this problem after so many YEARS!
خیلی احمقانه به نظر می رسه ولی امتحان کنید.
ویندوزتون چیه؟
من موقعی که این مشکل رو داشتم از همین روش استفاده کردم ولی درست نشد.باید حتما ریستارت میکردم...
هرکس این حرف رو زده یک مشنگ به تمام معنا بوده، اینکه راه حل نیست!نقل قول:
من تسلط کامل به ویندوز دارم و فقط چون درگیر نوشتن یک مقاله هستم وقت نداشتم برم درگیر حل این مشکل بشم گفتم اینجا سوال بذارم شاید کسی تهو تووشو در آورده باشه قبلا
ازهمه دوستانی که پیام گذاشتند متشکرم
اگر باگ نباشه راه حلش رو پیدا میکنم و در قالب پستی در آینده نزدیک خواهم گذاشت