-
The Sims 4
بازی سیمز 4 در سبک شبیه ساز زندگی به شمار میرود و قسمت چهارم از سری سیمز محسوب میشود.شرکت EA از این نسخه در 6 مِی 2013 رونمایی بعمل آورد.در 20 آگِست 2013 یک تریلر از گیم پلی بازی در نمایشگاه Gamescom بنمایش در آمد.
The Sims 4 در حالت single-player عرضه میشود و نیازی به اتصال به اینترنت برای انجام بازی نخواهد داشت.اما برای انجام مراحل نصب به یک اکانت Origin و اتصال به اینترنت نیاز پیدا خواهید کرد.
این نسخه از سری برای بهبود قسمت شبیه سازی و گیم پلی مبتنی بر احساسات تمرکز دارد.همچنین این توانایی رو دارید که چندکار رو بصورت همزمان انجام بدید مثل صحبت کردن و قدم زدن.
پ.ن: در صورت ایجاد تاپیکی با محتوای بیشتر،این تاپیک بسته خواهد شد.
-
اول از همه مرسی البرز برا تاپیک :n12: ! فک کنم اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده فعلا تا بشه تاپیکو کامل کرد !
من خودم قبلا عاشق Sims 3 بودم ولی خسته کننده میشد و ازش زده شدم !
امیدوارم این خوب باشه ! واقعا ژانر خیلی خاصی هست در بین همه ی بازی ها !
-
اره بازیه قشنگیه. من از طرفداراشم. مثل پی اس دوسش دارم
-
دیگه گذشت که Sims 3 رو بازی کنیم بعد از این همه مدت . حالا منتظرم چهارش بیاد از همون اول بگیرم . این دست بازی ها واقعا معتاد کننده ولی وقت گیرن . امثال Sims و CIV و ...
-
اول گفته بودن قبل 2014 میاد...
بعد گفتن مارس 2014 (همین ماه) بیرون میاد...
در آخر:
اعلام شده که بازی پاییز 2014 بیرون میاد...
-
بازی خیلی قشنگیه ولی خیلی وقت گیره ... من یادمه صبح تا شب پاش بودم تو شماره 3
-
من که اصاً بازی نکردمش. فک کنم بازی بدی نباسه...:33:
-
به نظر من نسخه ی 2 از 3 قشنگ تر بود. امیدوارم جذاب ترش کنن...
-
با سلام خدمت همه دوستان عزیز،
در این ویدیو پیشنمایشی از یک ویدیو ی طولانی از سیمز 4 را می بینید که در آن قسمت های ساخت سیم و ساخت خانه با تصاویر پیشین فرق کرده و زیبا تر شده است و بخش هایی برای سبک و مدل نیز اضافه شده است. انواع لباس، مو و... نیز اضافه شده است. برای دریافت روی لینک زیر کلیک کنید. (با حذفیات کم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من دموی ساخت سیمزشو دیروز نصب کردم.1 گیگابایت بود.جالب شده ولی از اینکه نمی تونی رنگ ها رو به دلخواه خودت مثل سیمز 3 تغییر بدی اعصابم خورد شد:n03: