سلام. وقتی خریدمش فروشنده گفت که اگه برنامه ایی غیر از برنامه های که خودشون روش نصب میکنن روش نصب کنم گارانتیش از بین میره. آیا درسته؟:n13:
Printable View
سلام. وقتی خریدمش فروشنده گفت که اگه برنامه ایی غیر از برنامه های که خودشون روش نصب میکنن روش نصب کنم گارانتیش از بین میره. آیا درسته؟:n13:
میخواستم بدونم تنظینات اکولایزراین گوشی کجاست و اینکه چرا اینقدر کیفیت صدای پخشش ضعیف تشریف دارن. خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین و مشکلم حل بشه. مرسی:n01:
دوستان برنامه نصب کنم آیا گارانتی باطل میشه یا الکی گفته. خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید.. متشکرم:n11:
سلامنقل قول:
منظورتون برنامه ی کاربردیه ؟؟؟؟
اگه برنامه ی کاربردی که راحت میتونید نصب کنید و ربطی به گارانتی نداره و فروشنده چرت گفته
اما باز کردن بوت لودر گارانتی رو باطل میکنه که کاری تخصصی هست و شما اینکارو نکنید
+
در مورد مشکل دوم اطلاعی ندارم چون با این گوشی کار نکردم
دوستان دیگه نظری ندارن؟ خیلی واسم مهمه. تشکر.......:n06:
فروشنده حالش خوب نبوده یه چیزی گفته. جدی نگیریدنقل قول:
نقل قول:
salam aziz
man emroz az namayandegi aslish in goshi ro kharidam va khode namayandegi 140t barname bare goshi kard albate 20 toman gereft va rabti be garanti nadare
منم این گوشی رو دارم . میخوام بدونم میتونم خودم نرم افزارشو دانلود کنم و به روزش کنم یا گارانتیش باطل میشه ؟! :n13:
دوستم گارانتی با این کار باطل نمیشه!! اون فروشنده واسه خودش گفته. همچین چیزی صحت نداره. باور نکن. مرسی :n12:نقل قول:
سلام دوستان.گوشی من ال جی p713 هست.اولین باره دارم از گوشی اندرویدی استفاده میکنم.کمک کنید نمی دونم چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت اپدیت نرم افزار خودش یه زمانی رو مشخص میکنه که اپدیتش کنی.میخواستم بپرسم اگه اپدیتش کنیم گارانتی می پرههههههه؟؟؟؟؟؟؟متاسفانه من گزینه اپدیت و زدم بعد شروع کرد به دانلود یه بسته ی نرم افزار بعد که دانلود تموم شد نوشت بسته نرم افزار نا معتبر می باشد.من باید چیکار کنم؟؟؟؟روت کردن گوشی یعنی چی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]