[گالری عکس] با این لنزه چه عکسایی گرفته شده؟؟؟
سلام...
لنزا گرون قیمت و با کاربرد های مشخص هستن...
ادم اصلا دوست نداره یه لنزی رو با یه ایدهای بخره و بعد ببینه کار اون لنزه نیست! :)))
این تاپیک رو زدم که چند تا لنزی که خودم دوست دارم رو معرفی بکنم و عکسهایی که باهاشون گرفته شده و من دوستشون دارم رو براتون بذارم....
دوستان دیگه هم می تونن لنزهایی که خودشون دارن یا میشناسن رو با عکسایی که باهاش گرفتن اینجا بذارن...
سایر دوستان هم میتونن در خصوص لنزها و یا تجاربشون و یا در خصوص نحوهی گرفتن عکسها و اینجور چیزا بحث کنن...؟؟؟
در حقیقت، اینجا عکسهایی که دوستشون دارم رو میذارم با توضیح لنز! و شاید هم تکنیک عکاسیش؟؟؟
هم عکسهای زیبا میبینیم، هم لنزهای باحال و ارزون رو شناسایی میکنیم و هم اینکه تجاربی در خصوص لنز ها رد و بدل میشه....
فقط مسئله اینه که من الان نمیدونم، بر اساس قوانین ایا این حرکت ما میشه و مقایسهی لنز ها و دوربین ها و باید بره توی انجمن سختافزار یا اینکه نه مربوط به همین انجمنه؟ به هر صورت امیدوارم مدیران مربوطه ترتیب اثر بدن هر حالت رو! :)
به راستی، من از تو وبلاگم به اینجا میخوام لینک بدم! که اره من یه همچین تاپیکی دارم... اگر مدیران میخوان تاپیک رو پاک کنن یا مشکلی چیزی ممکنه پیش بیاد یا حرفی حدیثی چیزی هست، بگید که من بدونم تکلیف مطلب روشن باشه!)...