-
گوشی با بودجه 1200
مختصر و مفید:n02::
بودجه حول و حوش 1200 هستش کمی بالاتر اگر مورد عالی می دونید معرفی کنید مشکلی نیست
اندروید 4.1+
سایز صفحه"+4.5
gpu و cpu معقول
کاربرش هم همه کار باهاش می کنه در حد زیاد مثل اسب سواری:n09:
خودم نظرم رو این مدل هاست:
nexus 4,gs3,xperia sp
جز این سه مدل مدل بهتری میشناسید معرفی کنید لطفا و کدوم از اینا بهتره به نظرتون با دلیل خودتون؟!!
مشکل هایی که دیدم تو این سه تا:
sp می گن تاچش مورد داره و دو هسته ای هستش البته می دونم 1.7 هستش
gs3 ماله 2012 هستش اندرویدش هم مثله اینکه هنوز 4.1 هست و اپدیتی در کار نیست هنوز و هی میگن امروز میاد فردا میاد و gpu ضعیف تری داره و نمی دونم شاید به این خاطر بازی ها رو خوب اجرا نکنه
nexus 4 اینم چند جا خوندم مشکل تاچ داره بعضی اوقات
نکته خاصی هم بود فکر می کنید بدردم میخوره خوشحال میشم مطرح کنید:n16:
فردا بازار موبایل ایران میرم تا فردا می خوام نظرهاتون رو بدونم:n12:
-
sp میگین تاچش با آپدیت حل میشه، سرعت و رونیشم چهار هسته ای ها رو جا میذاره . اونجور که من خوندم میگن چهار هسته ای بیشتر جنبه تبلیغاتی داره که اثرات منفیش داغ کردن گوشی و مصرف زیاد باطریه
ایراداتی که به sp وارده بیشتر رو کیفیت دوربین و سنگینی ودسترسی مشکل به باطریشه
از اونیکه برندا اطلاعاتی ندارم چون از سونی خوشم میاد که بیشتر با علایق وسلایق من سازگاره
-
ممنون.دوربینش که خیلی عقب تر از s3 بود تو عکس ها دیدم با فیلم (دوربین برام اولویت نیستش)ولی باتریش عوض نمیشه برای من خیلی خوبه مشکلی ندارم باهاش
هنوز منتظر نظر بقیه دوستان هستم:n16:
-
اقا یکی یه help به من بده لطفا:n16:
بین sp و nexus موندم
sp دوهسته ای و اینکه سونی اپدیت درست درمون نداره رو مخمه
nexus هم تو 4.3 خرابکاری کرده انگار و باتری زود خالی میشه پشتش هم شیشه ایه
چی کار کنم به نظرتون؟
-
گلکسی اس 3 اندروید 4.1.2 که رسمی براش اومده 3تا نسخه ازمایشی 4.2.2 براش اومد در حال حاضر اخرین اپدیت اندروید 4.2.2 رو گوشیم نصبه بعد سامسونگ گفته تا یک ماه دیگه اپدیت اندروید 4.3 برای s4 و s3به بازار میاد مشکلی بابت اپدیت نداره اگه نگران اپدیت هستین پس اصلن طرف سونی نرین بهتره چون همیشه تو اپدیت شکم درده
در ضمن من بازیهایی مثل modern combat 4- most wanted 2012- asphalt 8- real racingرو اس 3 خودم اجرا کردم نمیدونم چجوری میگین تو اجرای بازی مشکل شاید داشته باشه
-
nexus 4 خوبه ولی گلکسی اس 4 مینی هم انتخاب خوبی می تونه باشه.مشخصاتش:
پردازنده 2هسته ای 1.7 گیگاهرتزی اسنپدراگون 400
دوربین 8 مگاپیکسل
صفحه نمایش suoer amoled 4.3 اینچ با رزولوشن 540*960 (256 پیکسل در هر اینچ)
اندروید4.2.2
قیمتش هم 1200 تومنه.انتخاب خوبی میتونه باشه
-
به نظر من
1-nexus 4
2-xperia sp
3-xperia v
-
کلا سری Xperia رو بیخیال شین. من خودم رو کاغذ نگاه میکردم تو اکثر رنج قیمت ها بهترین امکانات رو داره ولی رفتم Youtube کلیپ هاشو نگاه کردم فهمیدم سونی چیجوری سر ملت رو با تبلیغات کلاه میزاره.
بزرگترین مشکل این گوشی ها بسیار طریف بودنشونه، راحت خش میگیرن(بخاظر لایه Anti shatter) و بسیار راحت میشکنن.
یک گوشی مثل لومیا نوکیا رو با پتک روش میزدن و با ماشین از روش رد میشدن هیچ چیش نمیشد. Xperia رو با اسباب بازی پلاستیکی خورد می کردن، همون پتک رو هم روش ول کردن یعنی ضربه نزدن!
در اثر وزن همون پتک تبدیل به آش شعله قلمکار شد! حتی در مقایسه با سامسونگ که دستت مس گیری مثل پلاستیک کهنه میمونه خیلی ظریفتر و شکننده تره.
در کل Xperia برای کسایی که خیلی مراقب گوشی نیستن یا از محافظ و این جور چیزا خوششون نمیاد به هیچ عنوان توصیه نمی کنم.
در مورد صحت گفته هام هم اگر اینترنت درست درمون دارین برین youtube و این موارد رو سرچ کنین و کلیپ های مربوطه رو ببینین:
Hammer drop test+اسم گوشی مورد نظر
scratch test
drop test
,...
موفق باشین.
-
رفتم بازار موبایل ایران هر سه تاشو از نردیک باهاش کار کردم
nexus 4 دقیقا همون چیزی بود که می خواستم بیرون تو افتاب هم اومدم چک کردم دیگه اون یه ذره شکم در خریدش هم بر طرف شد
مرسی از همه که پاسخ دادند:n16:
-
مبارکه حالشو ببر
زیر نور افتاب کاملا واضحه ؟ مموری میخوره ؟