مشاوره برای خرید لپ تاپ با قیمت حداکثر 2.5 میلیون
سلام دوستان
من از لپ تاپ سر در نمیارم و نمیتونم تصمیم درستی بگیرم چون همه چیزش باهمه نمیشه سوا سوا خریدش:n02: 10 تا مدل دیدم از برندهای مختلف اما هرکدوم یه ایرادی داشت پس دوستان یک لپ تاپ بهم معرفی کنین با توجه به موارد ذیل :
نکات :
* اصلا تعصب روی برند ندارم و واسم کارایی مهمه
* اگر واقعا یه لپ تاپی با ارزش بالایی باشه و قیمتش حداکثر 200 هزارتومن از اون 2.5 هم بالاتر باشه حاضرم پول بدم
انتظاری که از لپ تاپ دارم :
* اجرای سریع و بدون هنگ برنامه های مربوط به برنامه نویسی مثل Visual Studio 2013 و رندر کردن برنامه ها ( کلا من میخوام هرجا که خواستم باهاش برنامه نویسی کنم و این واسم مهمه که قابلیتشو داشته باشه که هنگ نکنه)
* اجرای بازیهای سنگین مثل کرایسیس و بازیهای ورزشی مثل PES2014 ( یه ام اس آی دیدم هر دو بازی را با هم ران کرده بود بدون کوچکترین تیکی قیمتش 2.5 بود فک کنم یا کمتر )
ویژگیهای مد نظر :
* صفحه کیبوردش ضد مایعات باشه چون من زیاد مایعات دم دستمه هی دستم میخوره میریزه:n02:
*حداقل 2 پورت USB3 داشته باشه
*اگر حسگر اثر انگشت داشته باشه عالیست
*مونیتورش طوری نباشه که نورش صفحه ش درخشان باشه هیچی داخلش معلوم نباشه و حتما LED باشه و در زیر نور آفتاب هم وضوحشو از دست نده و اندازشم بزرگ باشه
*در مقابل ضربات محکم باشه و با افتادن مثلا یه گوشی روش فرو نره:n02:
*اندازه هاردش زیاد مهم نیست چون هارد اکسترنال میخوام بگیرم
* رمش حتما بالا باشه چون من حوصله ندارم:n02:
* قابلیت نصب Win8.1 را داشته باشد
* کارت گرافیکشم که بالا باشه
* سی پی یو حتما باید اینتل باشه
* از لحاظ ظاهری هم باوقار و شیک باشه:n02:
*کیبوردش جوری باشه که واسه برنامه نویسی مناسب باشه اذیت نشم
* فنش خوب کار کنه
* وزنش چندان مهم نیست چون هرکی طاووس خواهد جور مالزی کش
* باتریش با کیفیت باشه و زمان کار کردن باهاش زیاد باشه چون من اغلب در سفرم و پیدا کردن پریز برق واسم کار مشکلی ست:n02:
* بقیه ش یادم نمیاد پس هرچی مهمه بگید سرم کلاه نره چون پول کارگریه:n02:
اگر جایی هم میشناسید معرفی کنین.
داشتن ویندوز اورجینال روی لپ تاپ مزیت بالایی هست؟:n13:
با تشکر از کلیه دوستانی که راهنمایی میکنن یا نمیکنن:n12::n16: