سلام
آیا میشه بعد از کاردانی گرفتن دوباره کنکور سراسری داد؟کاردانی ب کارشناسی منظورم نیست
مثلا یکی کاردانی برق میگیره بعد آیا میتونه کنکور سراسری رشته ادبیات شرکت کنه و بره دانشگاه؟
Printable View
سلام
آیا میشه بعد از کاردانی گرفتن دوباره کنکور سراسری داد؟کاردانی ب کارشناسی منظورم نیست
مثلا یکی کاردانی برق میگیره بعد آیا میتونه کنکور سراسری رشته ادبیات شرکت کنه و بره دانشگاه؟
من هم قصد همین کارو دارم ولی نه برای دانشگاه دولتی برای کارشناسی دانشگاه آزاد ، از نظر نظام وظیفه هم غیبت ندارم .
منتظر جواب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید و مشکل نظام وظیفه مثل غیبت و ... نداشته باشید مانعی نداره.. بدون محدودیت توی یکی از گروه های مورد علاقه تون میتونید شرکت کنید.نقل قول:
شما هم اگر مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید میتونید، چه کنکور دنشگاه دولتی و چه آزاد محدودیتی نداره.نقل قول:
دیپلمم فنیه و کاردانی ناپیوسته دارم که معادل پیش دانشگاهی میشه طبق مقررات وزارت علوم (تو دفترچه کنکور سراسری هم نوشته!)، از نظر نظام وظیفه میتونم الان که کاردانی هستم کارشناسی بخونم تو دانشگاه آزااااااااااد؟نقل قول:
نظام وظیفه تا زمانی که معافیت تحصیلیتون معتبر باشه مشکلی ندارهنقل قول:
سلام.من دانشجوی ترمای آخر مهندسی برق از دانشگاه سراسری در دوره شبانه هستم.میخوام امسال کنکور تجربی بدم.میتونم؟اگه زمانی که قبول بشم فارغ التحصیل شده باشم مشکلی نداره که رشته های پزشکی رو بخونم که؟یا باید قبل از فارغ التحصیلی انصراف بدم؟