کمک درباره درایو مخفی ریکآوری لبتاب(ویندوز اورجینال)
سلام به همگی دوستان خوبم.
من یک نتبوک ایسر دارم که از همون اول که خریدمش چون ویندوز سون استارتر داشت پروندمش و یک ویندوز دیگه نصب کردم.از اون زمان تا حالا کلی ویندوز حذف و نصب کردم و تو این مدت به هیچ عنوان به طور خاص به درایو مخفی که برای برگشت به تنظیمات کارخانه هست دست نزدم.
مشکل من اینه که بعد از اینکه سیستم عامل اصلی نتبوک رو عوض کردم بعدها متوجه شدم که Alt + F10 رو که میزنم(جهت بارگذاری درایو ریکآوری) به جای آوزدن ریکآوری بوت سیستم عامل نصب شدم بالا میاد اول فکر کردم بوت کلا یکی شده و از دست رفته ولی اکنون فهدیم که بوت از دست نرفته بلکه بوت سیستم عامل نصب شده براش مشکل ایجاد کرده.(بهتره بگم بوت از دست رفته ولی درایو مخفی سالمه و جمشم اوکی هست)
چند مدتی شده که به وین8 روی آوردم.
چند روز پیش هم برای چندمین بار اقدام به تعویش و یک صفا دادن به تتبوک پرداختم.مشکل خاصی با نتبوک ندارم.الان مشکل اصلی من این هست که به ریکاوری دسترسی ندارم و بوتش به هم ریخته و یا اخطار میدهو من حتما باید برگردونمش چون نتبوکم به سیستم عامل اندروید هم مجهز بود و اکنون خیلی لازمش دارم.
برای اینکه نیازم رو رفع کنم به دنبال اجرای اندروید در وین رفتم.روی پی سی هیچ مشکلی نیست ولی روی این کوچولو امکان بارگذاری وجود نداره و به کارت گرافیک گیر میده(هم بلواستاک رو نصب کردم و هم مابقی)
دوستان ازتون خواهش میکنم اگه راهی هست بهم بگین که چه طور این درایو رو بوت کنم و همه چیز رو به روز اول برگردونم تا اندرویدشم بیاد سرجاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
اگه بتونم برگردونم بهتره چون اون ویندوز خودشم بولوتوث سالم بود ولی اینجا هر چی تلاش کردم نتونستم بولوتوث رو فعال کنم!!!!
پیشاپیش دم هر کی کمک کنه گرم.
:n12: