-
مشكلي در موس
با سلام وعرض ادب.آقا مشكلي در موس من ايجاد شده كه اميدوارم دوستان بتوانند مرا راهنمايي كنند.من وقتي سيستم را كه خاموش است روشن ميكنم در مرتبه اول كه سيستم بالا آمد موس هيچ حركتي نميكند كه مجبور ميشم سيستم را ريستارت كنم وبعد از آن مشكل حل ميشه.به نظر شما مشكل در كجاست؟با تشكر
-
سلام موس شما با كداميك از پورت ها در ارتباط است يا بي سيم است؟سيستم عاملتان ؟
-
با سلام.خير بي سيم نيست.مثل موسهاي ديگر وصل شده است.
-
سلام شما نگفتيد موستان يو اس بي است يا با درگاه ps/2اين را نگاه كنيد و بگوييد اگر به صفحه كليد دسترسي داريد برويد به ديوايس منجر و ببينيد هيچ تداخلي وجود دارد يا نه راستي ببينيد تداخل lRQرا دارين يا نه
-
-
با سلام.ببخشيد وقت نشد كه پاسخ بدم.بله ps/2 ميباشد.از تداخل RQ چيزي سر در نياوردم و در ديويس منيجر موس را ديدم كه ps/2 بود.باسپاس
-
-
با akmfad1 موافقم از كجا مطمئني موست سالمه ؟
-
سلام اميدوارم خوب باشين اصولا افراد بيشتر با موس هاي يو اس بي مشكل پيدا مي كنند حالا نظر من :چند راه داري يكي بري توي همون ديوايس منيجر و درايو موس را حذف كني دوباره نصب كني يا حداقل updateكن راه ديگش كه دوستان هم گفتن امتحان موس ديگري است اما درمورد تداخلي كه گفتم برو به سيستم اينفورميشن و در اونجا به دنبال نام IRQبگرد ببين شمارش چندهبدين صورت شما مي توني وقفه هاي ايجاد شده را ارزيابي كني اگه حل نشد بگو فكر راه ديگه اي باشيم
-
پورت را عوض كن شايد اشكال از اونه