سلام
چرا كيفيت پخش صداي يك خواننده از روي يك vcd خيلي بهتر از يك كامپيوتر است .اخه من يه سي دي mp3 رو امتحان كردم اين طوري بود .
ايا ميشه كاري كرد كه كيفيت صدا از روي كامپيوتر بهتر بشه ؟
Printable View
سلام
چرا كيفيت پخش صداي يك خواننده از روي يك vcd خيلي بهتر از يك كامپيوتر است .اخه من يه سي دي mp3 رو امتحان كردم اين طوري بود .
ايا ميشه كاري كرد كه كيفيت صدا از روي كامپيوتر بهتر بشه ؟
محمد جان به نظر من به 2 مساله بستگي داره. يك كارت صدات كه الان ديگه تقريبا 100 % مادربوردها به صورت آن بورد دارند و مساله دوم اسپيكرهات.
يعني هر دوي اينها مهم هستن تو پخش mp3
در مورد كارت صدا اگه بخواي بهتر باشه كه بايد كارت صداي آن بوردي كه داره رو disable كرده و يك كارت صداي خوب نصب كني.
در مورد اسپيكر هم كه هر چقدر پول بدي آش مي خوري.
ممکنه از کيفيت ضبط mp3 هم باشه
عزيز جان mp3 رو ميشه با کيفيت های متفاوت که باعث تغيير حجمش هم ميشه ضبط کرد
عزيز اولاً اين کيفيت شديداً با خود فايل صدا داره دوماً به چيپ آناليز کننده ي صدا
شما از لحاظ سختفزاری ميتونی Creative Live بگيری البته اصلش رو که کم گير مياد و نصب کنی و از لحاظ نرمفزاری ميتونی از Plugin ها یا نرمفزار های بهبود صدا استفاده کنی
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنماييشون . :wink:
اگر Plugin ها یا نرم افزار های بهبود صدا رو معرفي كنيد ممنون ميشم .
فعلا تنها راه ساده همينه ؟
اقا حميد اين نرم افزار ها رو از كجا ميتونم دانلود كنم ؟
جان شما Winamp 5.0xرو نصب کن بعد يه plugin داره به اسم DFX که ميتونی از سايت اش يعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی و استفاده کنی البته برای نرمفزار به انجمن نرمفزار يه سری بزن راستی اگه عاشق صدا هستی Speaker 4.1 Creative بگير که کيفيت صدای واقعی رو لمس کنی! :wink:
ممنون حميد جان :)
قيمت Speaker 4.1 Creative حدودا چنده ؟
بابك جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Babak
در مورد تفاوت كيفيت ها دقيقا درست مي گي. اما محمد آقا گفتند با يك سي دي امتحان كردند. يعني يك سي دي در vcd با يك كيفيت و در كامپيوتر با كيفيت ديگري پخش شده.
دقيقا همينه كه داش مهدي گفت .