سلام:n12:
یه لپ تاپ معرفی کنین تا 1.500. واسه دختر عموم میخوام. صفحه نمایش و باتری و ظاهرش خوب باشه.
Printable View
سلام:n12:
یه لپ تاپ معرفی کنین تا 1.500. واسه دختر عموم میخوام. صفحه نمایش و باتری و ظاهرش خوب باشه.
کسی نیست راهنمایی کنه؟:n29:
بین این سه تا مدل کدومش با توجه به شرایطی که بالا گفتم بهتره؟اگه مدلای دیگه هم بود بگین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز به نظر من چون برای یه خانوم میخواین پس برید سراغ یه لپ تاپ زیبا و رنگ زیبا و همچنین کانفیگ خوب که در اینجا میتونید با یه مقدار پول بیشتر مدل z500 core i7 و بگیرید و اگه میتونید بیشتر خرج کنید بگین تا مدل دیگری را بهتون معرفی کنید و یا اگه نمیتونید بیشتر خرج کنید که بازم بگید تا مدل ارزونتر بگم اما به نظر من به خاطر یه مقدار پول کانفیگ ضعیف تر نگیرید.
با 1500 تومن انتخابای زیادی نداری . یه مدل hp هست بنام مدل 650 که core i3 هست با کانفیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجه تا حدود 1800 -1900 شد. نظرتون در مورد asus k55 چیه؟
ببین asus و Sony برندهای گرون قیمتی هستن. توی کیفیت و اعتبارشون هیچ شکی نیستا ولی میخوام بگم اگه با بودجه کم و حدود 2 تومن بخوای از این برندها انتخاب کنی نمیتونی کانفیگ خوبی ازشون بخری . به نظرم برای بودجه های سبی میشه از این برندها داشت . من برای این رنج بودجه ها پیشنهادم روی ایسر هست چون لپ تاپهای جدیدش واقعا" کیفیت و کانفیگ خوبی دارن و در عین حال قیمتشون خیلی مناسبه .نقل قول:
با 1900 پیشنهادم مدل P243 Acer با مشخصات زیر هست .
پردازنده: Intel Ivy Bridge® Core™ i5
گرافیک: nVidia® GeForce®GT630M , 1GB
حافظه: 4 گيگابايت
هارد ديسك: 500 گيگابايت
صفحه نمایش : 14 اینچ
وزن:2.2 کیلوگرم