سلام بر دوستان.
مادربورد فعلی من Gygabite GA-8I915P Duo هستش و cpu حال حاضرم هم 3 گیگا هرتز هستش.
میخواستم اگه بشه در حد 250-300 هزارتومن یه cpu معرفی کنید که به مادر بوردم بخوره و پرفورمنس مناسبی هم داشته باشه. ممنون
Printable View
سلام بر دوستان.
مادربورد فعلی من Gygabite GA-8I915P Duo هستش و cpu حال حاضرم هم 3 گیگا هرتز هستش.
میخواستم اگه بشه در حد 250-300 هزارتومن یه cpu معرفی کنید که به مادر بوردم بخوره و پرفورمنس مناسبی هم داشته باشه. ممنون
سیستم شما از سوکت قدیمی 775 هست که ارزش ارتقا نداره و پیشنهاد میکنم در صورت امکان کل سیستم رو ارتقا بدین.
پردازنده های این سوکت احتمالا نوش در بازار به سختی پیدا میشه. میتونین به فکر خرید پردازنده کارکرده و دست دوم باشین.
مشخصات دقیق پردازنده فعلیتون چیه؟
دوست عزیز سیستم شما قدیمی شده و باید به فکر یک سیستم جدید باشید . که با هزینه ای که می خواهید بکنید نمیشه سیستم جدیدی گرفت پیشنهاد میکنم بودجه رو افزایش بدید .
این مادر بردی که شما دارید رو نمیشه ارتقا داد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون، میخواستم بدونم که سوکتهای جدیدتر از 775 چی هست، چند نوع سوکت الان موجوده تو بازار، چون احتمالن بخوام قطعات رو دست دوم خرید کنمنقل قول:
الان هم intel pentium4 3.06Ghz دارم
ممنون، احتمالن بودجه رو تا 400-500 افزایش بدم ولی خب نظر خودم روی خرید قطعات دست دومه، چون گرافیک و رم و هارد رو دارم و فقط همین مادربورد و سی ÷ی یو رو میخوامنقل قول:
به نظر من هم چون بودجتون محدوده ، قطعات دست دوم و کارکرده انتخاب خوبى هستند.
سوکت 1155 و 1150 از اينتل سوکتهاى بروز و موجود در بازار هستند.