با سلام
من بلافاصله بعد از بالا آمدن سیستم با خطای زیر روبرو می شوم:Insufficient system resources exist to complete the APIاز طرفی وقتی رم رو در میارم اصلا بوق متداول نیمزنه! یعنی کار مادربورد تمومه؟ حال باید چه کرد؟
Printable View
با سلام
من بلافاصله بعد از بالا آمدن سیستم با خطای زیر روبرو می شوم:Insufficient system resources exist to complete the APIاز طرفی وقتی رم رو در میارم اصلا بوق متداول نیمزنه! یعنی کار مادربورد تمومه؟ حال باید چه کرد؟
نقل قول:
وقتی این پیغام میاد ریست میشه سیستم ؟
رو نصب ویندوز میتونید ببرید ؟
وارد سیف مود میتونید بشین ؟
سلام و با تشکر
آره بلافاصله ریست میشه.
زدم ویندوز رو عوض کنم اون ابتدای قضیه که از سی دی بوت میشه اوکیه ولی بعد که میخواد وارد مراحل نصب بشه بلافاصله بعد از LOAD شدن صفحه ی ویندوز ریست میشه.
اف8 رو زدم با حالت سیف بیام بالا همون طوری عمل کرد حتی زدم که وقتی ارور میده اتوماتیک ریست نشه اما توفیقی حاصل نشد! و ریست شد.
کابل هارد رو بکنید و سیستم رو روشن کنید ببینید بازم سیستم ریست میشه یا نهنقل قول:
منتها قبلش با یک ورژن دیگه ویندوز هم تست کنید
با کندن هارد سیستم با همون سی دی بالا میاد تا ویندوز نصب بشه.
اما این حالت قبل از کندن هارد هم همینطور بود یعنی وقتی فکر میکردم ایراد از ویندوز است که اون ارور رو میده اقدام به نصب مجدد کردم که همونطور که گفتم مراحل بوت شدن با سی دی و کپی شدن فایل های اولیه از سی دی کامل شد ولی وقتی ریست شد که بقیه مراحل از خود ویندوز ادامه پیدا کنه همون ارور دوباره ظاهر گردید.
اما این مسئله هم هست که در حالتی که هارد متصل بود هر چند لحظه صدایی مثل قطع و وصل شدن رله ازش به گوش میرسید؟!
الان وقتی هارد وصل نبود ریست نمیشد سیستم درسته ؟نقل قول:
بله درسته.
هارد و پاور سیستم باید بررسی بشهنقل قول:
اگر میتونید با یک هارد دیگه سیستم رو تست کنید یا هاردتون رو روی یک سیستم دیگه تست کنید و نتیجرو بگین
سلام و باتشکر
هارد رو رویک سیستم دیگه تست کردم اوکی بود پاور رو نمیدونم چطور بررسی کنم!